Parkwest казино Cordova ранчо Cordova Ca

о Јужна Кореја се примени во казино.onhap пријавени Рај Segasammy беше прават напори да се привлечат посетители од други земји од Кина, во поглед на знаци дека помалку Кинески отколку пред се во посета на Јужна Кореја.overnment податоци, цитирани од страна на Yonhap укажуваат на тоа дека бројот на посетители на странци-само казина во Јужна Кореја падна за трета година по ред минатата година, бидејќи на Кинеско-корејската политички спор.16 казина резервирана исклучиво за странци, привлече 2.22 милиони посетители минатата година, за 6,2 отсто помалку од годината пред тоа.onhap цитирани Рај Co Ltd извршен Парк Јонг-hoon како вели: "Ние не мислам дека бројот на Кинески посетители ќе се зголеми брзо во блиска иднина.Сепак, ние се очекува претстојните отворање ќе vitalise нашите маркетинг и привлекување на повеќе важни личности." parkwest казино cordova ранчо cordova ca.