кога не ви се запре обложување во покер

Во понеделник, на Макао владата потврди дека предложениот крајбрежје развој на објектот, Макао Рибар е Пристан, во моментов во изградба ќе имаат своја граница пост.Меѓународни посетители доаѓаат од страна на јахта за објектот да биде развиена од страна на казино услуги фирма Macau Легенда Развој Ltd ќе биде во можност да пристаништето во својата марина и да добие дозвола за имиграција директно во Макао Рибар е Пристан.Компанијата е Вавилон Казино, која што ќе се управува со игри лиценца на SJM Holdings Ltd., е еден од објекти лоцирани во Макао гејминг област.Развојот ќе биде прв од ваков вид да понуди имиграција објекти за посетители доаѓаат во градот со приватни слободно време за прошетки, според GGRAsia.Со оглед на тоа дека сопственоста и одржување на океанот-ќе јахти е генерално се гледа како на поминување на времето резервирано за богатите, екипажи на такви садови се смета како високо ценет туристи.Според пловење индустрија податоци, посетителите со висок нето вредност од патување во т.н кога не ви се запре обложување во покер. 'супер јахти,' се најпрофитабилните категорија.Тие, исто така, имаат тенденција да остане подолго од посетителите не се дојдени од страна на морето, според податоците.Околните копното град на Zhongshan во Кина провинцијата Guangdong и Макао се планира спроведување на план што ќе се овозможи слободен проток навигација со јахти помеѓу две области.Сепак, планот е вовед беше одложен неколку пати и не е можно лансирање датум е објавен.Новата јахта клуб е дел од Макао Легенда е redevelopment на Рибар е Пристан; а приставане област е веќе избрана во крајбрежје развој.Во септември, компанијата изјави дека проектот, вклучувајќи ги и "понатамошниот развој на марина да се зголеми големината на своите приставане област и вклучување на јахта клуб со имиграција објекти," требаше да се реализира од страна на третиот квартал оваа година.Исто така, вклучени во планот е јавен пјер за харбор патувања.Во февруари 2015 година, На Harbourview Хотел, кој исто така е дел од redevelopment проект, имаше мека отворање.Треба да биде завршена во 2016 и 2017 соодветно, компанијата планира да додадете уште два хотели.На Legendale Хотел, една од двете, се соочува со некои опозицијата од јавен кои произлегуваат од Макао Легенда е апликација за зголемување на зградата е на висина на граница од 50 проценти на 295 метри.Барањето допрва треба да биде одобрен од страна на владата.Управување со веќе предупреди дека 2017 отворање датум за имотот е веројатно да бидат погодени од одложувања поврзани со процесот за одобрување. кога не ви престане да опаѓа во blackjack.