викторија портата казино лидс божиќ

Научни Игри го видел два на нејзиниот одбор е директори заминеме, како Viet Дин и поранешен Претседател и извршен ДИРЕКТОР на Кевин Sheehan поднесе оставка.Американско-базирани игри снабдувач најави преку ДИК поднесување дека Дин оставка на 15 септември и Кевин Sheehan на 17 септември, оставајќи ги своите улоги како членови на друштвото и одбор на директори.Дин одржа на улогата на Директорот во Научно Игри од јуни 2017, со Sheehan станува Виш Советник во јуни 2018 по ангажман како Претседател и извршен ДИРЕКТОР.Како Претседател и извршен ДИРЕКТОР, Sheehan надгледуваше успешна интеграција на Bally и WMS, помагање на Научно-Игри да се "вози раст во сите деловни единици," според компанијата е Претседател Роналд Perelman.Кога Научни Игри најави Sheehan почетната заминување како извршен ДИРЕКТОР во Мај, неговите акции биле тргување на над $53, и тие дури и достигна високо на $62.05 на 21 Мај.Сепак, кога Sheehan, конечно, замина како извршен ДИРЕКТОР на 1 јуни, акции почнаа да постојано да падне, и да застане на $26.40 во времето на пишување.Во ДИК поднесување, Научни Игри не се утврдат причините или на оставки, но она што е јасно е дека огласот ќе направи малку за да се зголеми инвеститор доверба во компанијата.Двете Дин и Sheehan се уште членови на одборот на неколку други компании, вклучувајќи Го и Херц Корпорација, Дејв и Buster и 21-от Век Фокс. викторија портата казино лидс божиќ.