преземете игри онлајн-покер-ca-ла ажурирање на фирмверот

Тешки маркетинг поминуваат носи во punters но би можеле да влијаат негативно влијание FY резултати на Интернет и интерактивна телевизија коцкање група NetPlayTV има издадено Кв3-2014 тргување ажурирање укажува на зголемување на нови играчи, но се напомене тешки маркетинг поминуваат кои би можеле да влијаат на неговата целосна година резултати.Во извештајот се забележува: * 21% зголемување во нови депонирање на играчите да 18,853 (Q3 2013: 15,566) * 22 проценти зголемување во активна депонирање на играчите да 35,225 (Q3 2013: 28,890) * Високо ниво на маркетинг поминуваат може да резултира во очекува цела година резултати тоне под пазарните очекувања * Парични средства GBP 13.4 милиони во .
Bjarke Ларсен, Привремениот извршен ДИРЕКТОР на групата, вели дека раст во нова депонирање на играчи и вкупно депонирање на играчи продолжи во текот на кварталот, но дека приходи остана прилично рамен во однос на истиот квартал на 2013 (Q3 2014: GBP 6.4 милиони; Q3 2013: GBP 6.5 милиони денари). "Групата е привремена резултати од широко распространетите неодржливо ниво на маркетинг активности во текот на гејминг индустријата управувано од претстојната точка-на-потрошувачка на добивка ('POC') во велика БРИТАНИЈА, тренд кој има продолжува и во овој квартал," Ларсен, предупреди преземете игри онлајн-покер-ca-ла ажурирање на фирмверот.

"И покрај Групата ниво на маркетинг поминуваат, тоа не ги постигнале целни нивоа на нови клиенти и нето приходите се очекува.Оваа ситуација во комбинација со тековната трговија на животната средина, и започнувањето на POC значи дека Одбор очекува тековните пазарни очекувања да бидат материјално понизок од предвидувањата превземи покер на интернет poki ro. "Менаџмент е спроведена детален преглед на своите маркетинг активности и има развиено нова стратегија дизајниран да овозможи подобри враќа преку повеќе ефективни и подобро насочени маркетинг трошат ozwin казино без депозит слободни чип.

"Компанијата останува високо на парични текови генеративен и е поддржан од силна билансот на состојба со парични средства или еквиваленти на парични средства вкупна GBP 13.4 милиони во ." Онлајн Казино Вести Учтивост на Infopowa Повеќе вести тука.Човекот со планот тука во Casinomeister.Брајан Bailey е трчање Casinomeister од неговото лансирање во јуни 1998 година. Тој го гледал индустрија расте од неговите исконски фаза на она што е сега.На Meister има присуствуваа речиси 100 конференции во изминатите 20 години и да има или е говорник или панел модератор за најмалку 60 настани.Тој отсекогаш поборник на правдата и разумот и е познат како германски пиво, добра Магарешки, и a[email protected] ozwin казино без депозит бонус кодови февруари 2021.