рулет Panier Lave Vaisselle Beko

Ефективно, ова утро, на Феникс Меѓународни Клуб ќе престане сите казино операции.Имотот се наоѓа во Виетнам во областа на Ханој, управуван од Сребро Наследство Група Австралиски-листата игри компанијата.Ревидиран Инвестиции Сертификат: Според поднесување со Австралиската Хартии од вредност, Сребро Наследство Група добиле известување од Феникс генерален менаџер, во која се наведува дека табела игри не се вклучени во ревидиран инвестиции сертификат.Поради ова, игри, не е дозволено да биде опериран-сајт.Казино, е затворена за неопределен временски период.Според GGRAsia.com.. рулет panier lave vaisselle beko. На поднесување, исто така, објави дека Феникс казино дел вклучени 45% од не-ревидирани приходи на Сребро Наследство Група за годината што завршува на 31 декември, 2018 рулет panier lave vaisselle брант. Компанијата одбор е сега завршувањето видиш од кога известувањето е издадена.Вклучени во списанието ќе биде правата и обврските на компанијата во врска со договорот за забава услуги кои се однесуваат на сопственикот на Феникс и Сребро Наследство.Подолу Буџет Очекувања: Сребро Наследство имаше означена имотот во Ханој претходно поради приходите од казино игри се помалку отколку што се очекуваше буџет мудро.Назад во јануари, фирмата, изјави размена дека тргување перформанси слабост на Феникс казино продолжи да се одвива преку четвртиот квартал и беше сметководствена во текот на првиот месец од Новата Година.Во тоа време, Наследство, наводно, се обновуваат својот договор вклучени во Феникс, како и направени измени и дополнувања, и се очекува приходите да се подобри во следните неколку месеци. 8/6 бонус покер делукс стратегија.