како да се казино лиценца

26 јуни 2017 – Ранг Група неодамна објавија 13% дигитални приходи раст, со 35% подигне во својата Grosvenor Казино бренд дигитални перформанси, а се кредитираат Bede Игри со подобрување на неговата дигитална платформа да се генерираат овие значителни придобивки.Има вклучен за да Bede во 2016 година од OpenBet, Рангира има не само што се гледа силен раст во дигитален поле, но, исто така, се постигнува поголема оперативна ефикасност, поради Bede е прва линија на операторот tools.Ранг е потребно решение за да се справат со своите амбициозни онлајн планови, и оној што е предвидено од групата со флексибилност и ефикасност да ги контролираат нивните сопствени дигитални цели.По миграција да Bede гејминг решение, операторот изгледаше да се воведе sportsbook на својата други успешни придонеси како да се казино лиценца.
Bede завршен интеграција на Kambi sportsbook во само 10 недели.Брзината на интеграција, поврзана со квалитетот на Bede е живеат на податоци, со вклучена Ранг да има особено успешни Cheltenham Фестивал.Ранг, кои пријавиле значителни придобивки за нивните дигитални казино бренд следниве миграцијата да Bede, продолжува да се направи употреба на Bede е стабилна платформа, и веќе се пријавени позитивни броеви за оваа година, за одржување на својата нагорна траекторија во дигитален арена.Ранг многу атрибути на својот силен раст на Bede е моќна назад канцелариски софтвер, кој вклучува сеопфатна кампања за управување, напредни bonusing и детални играч за управување.Многу успешниот партнерството меѓу двете компании е гледањето на понатамошна соработка во повеќе иновативни проекти, со соопштенија се должи во текот на годината.Адам Јосиф, Директор на Дигитални Работење во Ранг груп Плц, рече: "Ние сме исклучително задоволни со тоа како ние сме биле во можност да работат со Bede да се достави таков успешен исход како да се казино работа bitlife. "Согледува ризик на движење на понова технологија беше неосновано како да се казино лиценца во камбоџа. Bede ни овозможува флексибилност, брзина и контрола треба да се трансформира нашата дигитални планови и ние со нетрпение очекуваме да продолжите нашата работа со нив да се види колку тие, и ние, може да се зголеми во иднина." Мајкл Брејди, извршен ДИРЕКТОР на Bede Игри, коментираше: "Нашата компанија има мисија да стане првиот избор на игри платформа во регулирани пазари и Ранг е дигитален развој е доказ дека ние може да се постигне оваа цел.Ние се нашите клиенти потреби и барања сериозно и да изгледа да се работи во партнерство, за да се постигнат овие успеси како да се казино работа. "Ранг Група е напред-размислување компанија која што сака да се користи иновацијата да им помогнам на индустријата нагоре, која е токму таков вид на атрибути бараме во партнер.Силата на нашата платформа, и во поглед на безбедноста и флексибилност, е втор на ништо и ние со нетрпение очекуваме да го користат тоа за да продолжи Ранг успехот." Добиете најновите коцкање вести од Калвин Ayre покер бесплатно турнири за пари.