најдобрите ресторани во црвено рок казино

Дан Fleyshman, поранешен извршен ДИРЕКТОР на покер сајт Победа Покер, е да стане нов извршен ДИРЕКТОР на Ivey Покер бренд и Ivey Лига обука сајт најдобрите ресторани во црвено рок казино. Ivey Покер е да се relaunched во 2015 година, кога Fleyshman е поставен да ги преземе, по слободна-за-игра Facebook покер стан одлучи да се затвори привремено во октомври.Стан бил во функција од јули 2013, предводени од професионални покер Фил Ivey, но се мачеше за да се привлечат голем број на играчи постои хард рок казино во мајами на флорида. Fleyshman рече: "Кога станува збор за Фил Ivey, јас секогаш се виде колку повеќе неговиот бренд може навистина да биде, па јас бев возбуден на идејата за навистина проширување на него од Ivey Покер стан и обука сајт во "Ivey Лига" на брендот." Fleyshman свој покер кариера видов собираат повеќе од $700,000 во кариерата заработка и да стигнат до седмото место на Светската Серија на Покер Европа Главниот Настан во 2010 година постои хард рок казино во daytona плажа. Тој започна Победа Покер во истата година, кои се затворени во 2011 година. постои хард рок казино во daytona.