покер е игра на среќа

Силни перформанси од дигиталниот сектор, Северна Америка и Австралија Aristocrat Слободно Ограничен доставени импресивен цела година 2015 резултати за периодот што завршува на 30 септември 2015 година со враќање на добивка управувано од својата дигиталната поделба, со стекнување на својата VGT II Класа за операции и силна перформанси и во Северна Америка и Австралија пазари.Клучни индикатори за учинок за цела година период вклучуваат:-Група приходи од$1.58 милијарди долари, 89% зголемување во текот на минатата година (FY2014: A$839 милиони евра.-EBITDA до 139 проценти изнесуваше$523 милиони денари (FY2014: A$219 милиони евра).-EBITA на$431 милиони евра, до 142 проценти (FY2014: A$178 милиони).-Нето профит од$186.43 милиони денари (FY2014: A$ (16.4) милиони загуба)-Normalised нето профит од$236.1 милиони денари, а за 78,9% зголемување покер е игра на среќа.
Aristocrat рече на својот дигитален приходи и сегмент профит зголемен за речиси три пати во споредба со FY2014 преку одржлив раст од својот предводник на Срцето на Вегас социјална апликација.Дигитални приходи leapt 145 проценти до$123 милиони долари во однос на истиот период минатата година.Онлајн Казино Вести Учтивост на Infopowa човек со планот тука во Casinomeister.Брајан Bailey е трчање Casinomeister од неговото лансирање во јуни 1998 година покер е игра на среќа. Тој го гледал индустрија расте од неговите исконски фаза на она што е сега.На Meister има присуствуваа речиси 100 конференции во изминатите 20 години и да има или е говорник или панел модератор за најмалку 60 настани.Тој отсекогаш поборник на правдата и разумот и е познат како германски пиво, добра Магарешки, и [email protected] игра покер за слободни и да заработи пари.