е џејк е 58 казино отворени уште

Казино хотел MGM Macau е сега под оган за наводно прекршување на Специјалниот Административен Регион е забраната за пушење на јавни места.Во прес соопштението, Макао Здравјето на Бирото најави дека агенцијата има заокружува вкупно 9 лица фатени за пушење на неовластено области во внатрешноста на казино.Прекршителите се удира со казни од страна на здравствените власти.Но, она што се однесува на Здравјето на Бирото дури и повеќе беше фактот дека MGM Макао, кој е управуван од страна на MGM Кина Стопанства, Ltd., не успеа да се усогласат со градот правила за пушење на јавни места.Здравствениот тим забележав дека хотелот не мора "без пушење' знаци во некои области внатре во својата казино "за Време на инспекција тоа беше забележано дека некои области во рамките на казино не 'не пушењето' знаци се бара во рамките на постојните прописи", рече Здравство Биро.Бирото изјави дека има издаде официјално известување и дека тоа ќе биде следење на случајот.Инспекција внатре MGM Macau произлегоа од поднесена жалба од страна на локалните работната група, која засвири со свирче на требало постоењето на "мулти-функција соби" каде што клиентите биле, наводно, им е дозволено да се пуши.Според законот, бизнис претпријатија кои не успеале да се усогласат во објавување "не пушењето знаци" во нивните имоти ќе бидат удира со казни кои се движат од MOP10,000 (US$1,252) да MOP100,000 (US$12520.74).На Здравје Бирото изјава не зборуваме ако бирото ќе биде укажува на тоа какви било казни да MGM Макао.На Макао влада го забрани пушењето на казино маса подови во октомври 2014 година е џејк е 58 казино отворени уште. Тоа, сепак, се даде исклучоци за пушење во затворени пушењето ложата, се наоѓа на некои казино маса-пазар подови.Има цигара додека коцкање во моментов се уште е дозволено во ВИП соби.Во јуни 2015 година, специјалниот административен регион е владата испратиле известување на својата официјална интернет-страница потврди својата посветеност на крај сите пушењето во Макао казина.Планот огледала напорите на Пекинг за да се намали пушењето на јавни места на копното, за намалување на здравствените трошоци поврзани со земјата е 300 метри пушачи.Според Здравство Биро, тоа има одобрено вкупно 86 пушењето салони на главниот или 'на маса' игри подови во Макао казина.Од друга страна, Здравство Биро вели дека тоа е разгледување на барања за дополнителни 21 пушењето ложата.Во меѓувреме, статистиката покажа дека од вкупно 277 луѓе биле казнети во Макао во првите шест месеци од 2016 година за пушење во не-определени области во внатрешноста на градот казина.Добиете најновите коцкање вести од Калвин Ayre belterra casino resort забава распоред.