Mail слотови за статистика врати

Средни' Macau junkets се добива удел на пазарот во градот VIP коцкање сегмент, предложи понеделник белешка од брокерски ЈП Морган Хартии од вредност (Азија Пацифик) Ltd mail слотови за статистика врати. Во рамките на ВИП, забележуваме средна големина junkets се добива [пазарот] акции неодамна (наспроти Големите Три, односно, Suncity [Групата], Guangdong [Групата], Tak Чун [Групата])," рече белешка од ЈП Морган аналитичари ДС Ким и Шон Zhuang.ut на ЈП Морган тим, предупреди: "се чини дека Тие да се остваруваат добри количини сега за сега, но одржливоста е нешто да се сетат на, како овие средни junkets имаат тенденција да имаат релативно лабава кредитна политика наспроти Големите Три (оттука, повисок кредитен/собирање на ризици)." Ние веруваме дека растот во април беше управувано од континуираниот силен VIP побарувачката, со последните коментари од оператори што укажува на тоа дека се повеќе и повеќе се купуваат во тренд со зголемување на VIP junket капацитет", рече аналитичар Кристофер Џонс на Бакингемската Research Group Inc во понеделник на кодови.проповед Govertsen на Унијата Игри Хартии од вредност Asia Ltd, истакна април раст беше подобар од консензус проценки, и беше "трето по ред месец" ова се случило.р Џонс во Бакингемската Истражување проценува Може да раст ќе биде 13 проценти до 15 проценти mail слотови за дрвени врати. Просечната последователни се зголеми од април до Мај е 5 отсто во однос на последните 11 години, со единствен секвенцијален пад во 2006 година," рекол тој. mail слотови за дрвени врати.