асиметричен слотови на роторот

Ричард Lerner, менаџер на Казина Австрија Меѓународни, ќе го споделите искуството на работа во Грузија, каде што компанијата ја отвори својата казино.Тоа беше лесно да се започне?Е сè добро со законите и даноци?Ричард Lerner има нешто да се споредуваат со: неговата компанија работи во многу земји од целиот свет.Тема на говор: "Казина, Австрија International.Развој во грузија и меѓународните пазари" Lerner компанијата инвестира €2.5 милиони евра во изградба на казина во Batumi.Тоа, исто така, се инвестирани во изградбата на Хилтон Хотелот, и планира да отвори забавен парк на врвот на Anuria Планина.Казина Австрија Меѓународниот е глобален казино мрежа, кои работат во 12 земји.Компанијата има 27 земја-базирани и 6 префрлани казина.Секој казино има своја замисла и ги зема во предвид сите локални специфики.Казина Австрија обезбедува 4650 слотови и 400 игри маси на посетителите располагање.Ричард Lerner успеа казина во Унгарија, Турција и Палестина.Тој има 30 години работно искуство во индустријата, одлично познавање на Азија специфики и е одговорен за овој сектор во Казина Австрија.Искуство на странските компании во Грузија е една од главните теми на меѓународниот форум Грузија Игри Конгрес.Претставници на компании од целиот свет ќе му кажете сè за работа во Грузија.Дознајте за нивното искуство!Ние со нетрпение очекуваме да се видиме во Tbilisi, февруари 25, 2016 година асиметричен слотови на роторот.
Добиете најновите коцкање вести од Калвин Ayre скица алдо giovanni e џакомо покер.