колку време е потребно да се направи дијамант казино Heist повторно

Кога стравувања дека правно предизвик може да биде лансиран против акцијата на Sazka е отворена постапка за стечај адвокат, тоа принуден од страна на Sazka доверителот Česká spořitelna да побара тендер се поништени и новиот процес се стартува.Денес Прага основниот Суд стави да се одморат и да било стравови дека овој процес ќе го повлечете кој било понатаму со отпуштање на движење на Česká spořitelna да ги поништи тендерот за продажба на Sazka.Дополнително, Судската одлука е дозволено Sazka да се движи напред, не дозволувајќи или каде било на барања за измена на тендерската услови.Во исто време, Судот во својата одлука ефикасно да го затвори поглавјето на Sazka сага сега за сега, како судската одлука се согласија дека банкрот администратор Јозеф Cupka продава компанијата Sazka со еден договор со компанијата Sázková kancelář, кој беше победник на тендерот објавен на 17 август 2011 од страна на администраторот колку време е потребно да се направи дијамант казино heist повторно.

Sázková kancelář, на.s.нудат највисок куповната цена – CZK 3 810 000 000 колку време е потребно да се направи дијамант казино heist. Компанијата сега има пет месеци да се добие согласност на Заводот за Заштита на Конкуренцијата.Добиете најновите коцкање вести од Калвин Ayre кина брегот бесплатно онлајн слот.