казино Jeux Sud де ла франција

ustralia-листата оператор на Азија казина Сребро Наследство Group Ltd вели дека тоа ќе се борат правни постапки наведувајќи дека дел од неговото казино сопственост Тигар Палата Одморалиште Bhairahawa на Индо-Nepalese граница е окупирана јавното земјиште во сопственост на владата на Непал.Како на среда, компанијата не била формално се служи со судските документи поврзани со постапката, рече Сребро Наследство е главен извршен директор Мајк Bolsover во одговор преку е-маил да GGRAsia.пронаоѓач Непал е законите кои се однесуваат на канали и наводнување, јавното земјиште во прашање е во сопственост на државата и управувани од страна на вода потрошувачите комитет казино jeux sud де ла франција. Компанијата има намера да го брани овие постапки и ќе се задржи на пазарот информирани за сите случувања во согласност со својата континуирана барањата за обелоденување," Г-дин Bolsover рече во своите коментари да GGRAsia. казино jeux theoule sur mer.