близок со коцкање проблем

23 ФЕВРУАРИ 2012 (Лондон, велика БРИТАНИЈА) – iGaming Бизнис, информации, услуги за онлајн Коцкање Индустрија, има денес го најави лансирањето на iGaming Бизнис Северна Америка; публикација посветена на новите Северна Америка iGaming пазарот.Списанието ќе бидат дистрибуирани до клучните одлуки низ Северна Америка, од игри на среќа преку племенски и земјиште базирани на операторите, со цел да се донесе нивните игри интереси онлајн близок со коцкање проблем. "Клучната придобивка за читателот е дека публикацијата ќе одговара на нивните потреби и нивото на знаења и едноставно не се користи содржини од iGaming Бизнис магазин, која е наменета за искусни глобалната iGaming извршната власт.Со пазарот-специфични и влез на ниво на фокус, ние очекуваме ова да биде клучен ресурс за да им помогне на раководителите во пазарот во Северна Америка профит и се прилагодува како регулатива се развива." Изјави Алекс Прат, Раководител на iGaming Бизнис.Од редакцијата перспектива на содржината ќе бидат изградени со Северна Америка читатели потреби и интереси во умот.На тој начин тоа ќе се покрива области како што се Право и Законодавство во U постои казино во тампа. С и Канада, менаџирање и одлуки на iGaming Бизнис работа од перспектива на земјата на игри групи и финансирање онлајн игри на функционирање од аспект на МЕНАЏЕРИТЕ, CFO и бизнис-аналитичари' – сите со фокус на U постои казино во тенерифе.

јавни претпријатија.Друга повратна главна карактеристика во уредувачката ќе функција во-длабочината се погледне во двете најголеми сили во игри на среќа и нивниот развој во онлајн сферата; имено племенски игри на среќа и игри на среќа.Со зголемен фокус на податоци управувано содржини, iGaming Бизнис очекува да потпора копче интервјуа и увид од извршни директори и пазарни лидери во рамките на онлајн и копнените игри сектори постои казино во тасманија. IGaming Бизнис Северна Америка на почетокот ќе биде квартална објавување отворањето во април и повеќе информации и бесплатен пробен период на барања може да се најде тука: https://www.igamingbusiness.com/promo/igaming-north-america Крај За Прес Прашања контакт: Marit фон Stedingk iGaming Бизнис [email protected] +44 (0) 207 954 3417 За iGaming Бизнис iGaming Бизнис е вклучен во iGaming сектор за над 9 години.Тие се специјализираат во издавачката дејност и обезбедување на високо ниво на информации iGaming сектор преку списанија, настани, веб-сајтови и интелигентни извештаи.Со над 16,000 соработници, оператори и производителите редовно читање нашите информации off-line и 75,000 онлајн, iGaming Бизнис е најголемата издавачка компанија во рамките на секторот.Ве молиме посетете ја www.iGamingBusiness.com за понатамошни информации.Добиете најновите коцкање вести од Калвин Ayre венецијанскиот macau казино минимален влог.