вистински казино рулет маса

По објавувањето на крајот на минатата недела дека го одложи отворањето на својата MGM Cotai Casino Resort до вториот квартал на следната година, MGM Места Меѓународни сега откри дека $3.1 милијарди развој е веројатно да се премиер "само со масовна маси".Откровение од Грант Боуви, Главен Извршен Директор на Американската фирма е MGM Кина Стопанства Ограничен подружница, доаѓа како оператор продолжува да чекаат да добијат финално одобрување од владата на само колку табели новиот објект нема да биде дозволено да домаќин вистински казино рулет маса. "Во Cotai ние веќе донесе одлука дека ние сме каде се предвидува отворање само со масовна маси", рече Боуви.
"Тоа е очигледно основа на тоа каде ја гледате иднината на Макао и тоа е одлуката која ја имаме преземено во овој момент.Ние се случува да одиме напред како маса-само имотот." MGM Места Меѓународни првично се очекува да понуди до 500 игри маси во Cotai сопственост, но владини претставници неодамна објасни дека конечната распределба е да се биде предмет на капа поврзани со неколку прашања, вклучувајќи го износот на не-игри објекти од страна на новиот развој за продажба. "Ние треба да работиме ко-operatively со владата; ние мора да се прифати решението на владата го прави, тогаш ние сме ни направи план за да се обезбеди дека можеме да бидеме успешни", рече Боуви вистински казино слот машина апликации. "MGM веќе се фокусираше на мас пазар.Ние сме една од поголемите придонесувачи на секторот.Ние очигледно се разбере дека пазарот е диверзификација и ние треба да се биде многу одговорен за тоа.Нашите Cotai сопственост е дизајниран да се грижиме за многу, многу различни видови на клиенти со акцент на не-игри, но исто така и на обезбедување на различни можности за нашите посетители да се приклучите во сите видови на маса-игри можности" кралицата на нил 2 слотови. Заедно казино и околу 1,500 хотелски соби и апартмани, MGM Cotai Casino Resort е поставен на функција состанок простори, луксузни спа и продавници и ресторани заедно со својот Спектакл Шоу, која ќе им овозможи на местото на проектот огромен слики во атриум област искористување 23 LED ѕидови.Како што ако ова не е доволно, тоа е исто така поради нудат театар со до 14 седишта аранжмани кралицата на нил делукс слотови.

"Ние сме многу возбудени со она што го создаваме и можам да ве уверам дека тоа ќе бидат такви што ќе бидат во можност да се воведат нови можности за кои луѓето не се гледа во Макао, но всушност, тие не се гледа во Кина или", рече Боуви. кралица на замокот слот.