сив орел казино

JCM планови вклучуваат продолжување на патување што ве води казино патрони за користење на нашата технологија надвор само на завршување на зделката," Том Nieman (на сликата), JCM Глобалната потпретседател на продажба и маркетинг, изјави GGRAsia сив орел казино.
CM тековните портфолио на казино производи вклучува банкноти валидација на системот iVizion – за кои производителот тврди дека 99 проценти на прифатеност на валидни сметки и на нејзините GEN2 Универзална печатач, што се користи во слот машини, со цел да се генерираат парични ваучери и промотивни сини картони покер соба телефонски број. Ние веруваме дека core игри производ – слот машина – може да се искористи во нови начини за да го отклучите поголема вредност за операторот," рече Г-дин Nieman дрво покер маси за продажба. Само како содржина во гејмерски машини се развива – преку такви работи како вештина-базирани игри – треба да се генерира дополнителни приходи од тековната уреди се развива," Г-дин Nieman изјави woodbine казино бадник часа. Ова ќе биде еден дух на соработка помеѓу слот [машина] производителот, казино систем за менаџмент на услуги, операторот и правосудната регулатори," додаде тој.e одби да даде прецизни детали за соработка, но се истакна: "Ние видовме еволуцијата на пример, интелигентни парични кутии, промотивни couponing и 100 проценти покриеност на банкноти.Тоа е резултат на слушање на потребите на казино оператори.Ние се гордееме со водечките таквите иновации." р Nieman додаде: "Со намалување на трошоците за обработка на моќта, и за пренос на брзини се подобрени, иновативни апликации станува повеќе и повеќе практични.Тоа е можно за да можеме да имаме повеќе да кажам на оваа тема во G2E [Глобалната Гејминг Експо] Лас Вегас во септември." woodbine казино услуги на клиентите број.