колиер де Serrage Geant казино

Шеф за Азија казино оператор Melco Летувалишта и Забава Ограничен, наводно, изјавил дека тоа би можело да се преземе "доста долго време' за коцкање индустрија во Макао да се опорави од негативното влијание на последните coronavirus појава.Според извештајот од GGRAsia, Лоренс Хо Yau на белите Дробови (на сликата) служи како Претседател и Главен Извршен Директор за NASDAQ-наведени фирмата и го направи откровение за време на четврток конференциски повик со инвеститори да дискутираат за неговата фирма е четвртиот квартал финансиски резултати.Голема имот: Во Макао и Melco Летувалишта и Забава Ограничена е одговорен за Студиото Град Макао, Altira Макао и Градот на Соништата Macau својства, како и на градот Мока Клубови синџир на електронски игри на среќа машина салони.Понатаму afield и Хонг Конг-со седиште на фирмата работи на Филипините " Град на Соништата Манила простор и надевајќи се да го отворите својот 500-соба Град на Соништата Медитеранот коцкање-friendly развој во малиот Кипар селото Tserkezoi до крајот на следната година.Хо, наводно, изјави инвеститори.. колиер де serrage geant казино. "Ние очекуваме Macau да биде многу, многу тивки за доста долго време." Квартален quagmire: Хо, наводно, исто така, изјави акционери кои тој верува дека на казино индустријата во Макао е веројатно да се соочуваат со значителни потешкотии во текот на следните четири до шест месеци поради coronavirus појава и покрај неодамна им е дозволено да повторно да се отвори по владата наметнати од 15-дневниот прекин.Шеф наводно покрај тоа објасни дека тој верува дека ВИП сегмент, најверојатно, ќе биде прво да се враќа како тоа се потпира на висока вредност поединци од цела сите на југоисточна Азија.Оперативен overheads: Melco Летувалишта и Забава Ограничен, наводно, исто така откри дека дневно оперативните трошоци за својата Macau портфолио застана на околу $2.5 милиони иако овој извештај е некоја $500,000 пониска отколку што беше по иницијатива на 'трошоците за сечење напори' заедно со 'намалување на варијабилни трошоци поврзани со бизнис нивоа.' Конечниот финансии: GGRAsia се изјасниле дека казино фирмата четвртиот квартал финансиски резултати покажаа 3% пораст од година на година во оперативни приходи до $1.45 милијарди долари благодарение во голем дел да извршувањето на неговата маса-пазар бизнис со целокупната казино се враќа зголемување од 1,6% до врвот $1.25 милијарди долари.Сепак, организаторот дополнително наводно објавено над 46% diminution во нето приход за три месеци за да ги $68.1 милиони својата оперативна еквивалент падна за 15% до $173.4 милиони и прилагодени сопственост заработка пред камати, даноци, амортизација, се намали за 4% на речиси $409.8 милиони евра колонијалната казино сан хозе костарика. Melco наводно, изјави дека сето ова имаше лево тоа со полно работно година нето профит од околу $373.2 милиони денари, што претставува поттик на 9.7% во споредба со 2018, на приходи кои имале swelled со 10.7% само да се срами од $4.98 милијарди долари.Идно финансирање: За неговиот дел и Хо, наводно, изјавил дека фирмата имаше 'заврши годината силен" како четврта четвртина и со полно работно година среќа-прилагоден заработка пред камати, даноци, амортизација достигна 'сите времиња рекорд издигнувања.' На 44-годишниот шеф наводно, исто така, детални дека ова ќе им овозможи на операторот да се трошат околу $830 милиони евра за капитални расходи на оваа година и да продолжат да ги извршуваат своите план за победа на правото да се изгради и да работат на интегриран casino resort во Јапонскиот град Yokohama.Хо, наводно, изјави акционерите.. колеџ кошарка коцкање зема денес. "Во 2019, и покрај макро headwinds и настаните во Хонг Конг, ние се зголеми нашата Macau маса табела приходите од околу 17%.Ние, исто така, ужива скромен раст во ВИП приходи и покрај значителна пазарна-широк VIP пад, што ни овозможи да го прошириме нашиот вкупните бруто-игри приходи удел на пазарот од околу 180 основа поени година-на-година на околу 16%." колку пари да започнете казино велика британија.