е коцкање нелегално во државата вашингтон

Како нови игри закони да бидат донесени во 2017, владата на Камбоџа е работа да се наметне построги ограничувања на казина се наоѓа во земјата.Да го направите ова, ќе има и две нови оддели во Министерството за Внатрешни работи создадени во напорите да се бори против перењето пари, како и други кривични дела кои се одвиваат во рамките на коцкање места.Тоа беше соопштено од страна на Камбоџа Дневни дека на ноември 27, Премиерот на Нивната Сен потпиша декрет што ќе видите две нови одделенија создаден во рамките на централниот обезбедување на Националната Полиција.Со нови одделенија во место, казина ќе биде предмет на анти-комерцијални коцкање одделот кој ќе ги покрие истражување, истражување и сузбивање на перење на пари кривичните дела што се случуваат во однос на коцкање во казина, како и забава клубови.Одделенијата исто така, ќе работат за да ја задржи насочени луѓе кои се забранети од коцкање од поставување нога внатре Cambodian казина.Наводно, владата на Камбоџа е речиси направи со нови игри законодавството за земја што ќе придонесе за повисоки даноци, повеќе финансиски надзор, како и евентуално создавање на централизирани онлајн коцкање плаќање процес преку владата успеа сервери.Последен пат на владата официјално се смета казина, кои се лиценцирани за работа, бројот дојде до 65 е коцкање нелегално во државата вашингтон. Повеќето од овие места се наоѓаат во границата градови да се грижиме за лицата кои живеат во Тајланд и Виетнам. е нелегално коцкање во вирџинија.