откажаните концерти во казино Rama

Балтички-соочува онлајн казино оператор Enlabs AB најави поднесување на официјална понуда која ќе ја видите тоа рака во период од околу $16.82 милиони евра во готовина и акции, па како да целосно да се стекнат со колеги шведски iGaming фирма Глобалната Гејминг 555 AB.На Стокхолм-со седиште претпријатие користи службено понеделник соопштение (pdf) на деталите кои се задолжителни јавна понуда беше потребен по тоа потрошени околу $121,890 крајот на минатиот месец, со цел да се купи уште 27.2% удел на операторот зад Нинџа Казино онлајн казино бренд.На фирма, исто така, објасни дека оваа трансакција, зеде вкупно интерес во Malmo-базирани ривал за малку над 54%, иако оттогаш се купи дополнителни tranche да се земе генерална акционерско друштво до 66.7%.Инвеститор интерес: Enlabs AB е одговорен за Optibet-брендирани семејството на iGaming домени особено популарни со играчи во мали нации во Литванија, Естонија и Латвија и изјави дека неговиот предлог вредности на целината на бизнис воден од Глобалната Гејминг 555 AB на околу $50.48 милиони евра.Тоа исто така се изговара дека тендерот ќе им овозможи на своите целни акционерите да ги променат нивните поединечни удели за "готовински предвид', како и 0.36 на сопствените акции или 'комбинација одговара на 50% како парични предвид и 50% како учество предвид.' Поволно настан: Покрај тоа, носителот на мнозинскиот дел во Maltese онлајн казино оператор Shogun Група, Enlabs AB опишани Глобалната Гејминг 555 AB како "предизвикувач во iGaming индустрија" што ги има се 'доставување на иновативни и безбедно игри услуги' во јурисдикции, вклучувајќи Финска и во Естонија.Претпријатието дополнително изјави дека успешното завршување на трансакција ќе ви овозможи да ги искористат предностите на 'економија на обем и трошоците за заштеди' постигнување високо како $5.8 милиони евра годишно, со спојување на пар операции, know-how и персоналот.Прочитајте изјава од Enlabs AB.. откажаните концерти во казино rama. "нова група се проценува со Enlabs AB да имаат капацитет да ја преземат поголеми проекти со повисок квалитет во иднина.Поголем и поголем предизвик проекти, исто така, се создаваат можности на вработените да се развие во една организација што може да продолжат да се привлечат талентираните вработени внатрешниот конфликт во outcasts на покер рамен. Enlabs AB поддржува тековниот целокупната стратегија и да се фокусира на Глобалната Гејминг 555 AB работењето и места голема вредност во работата, кој со своето управување и вработените однесување, што е важно за постојаното успешен развој на бизнисот." interdit де казино en франција peut на jouer en suisse.