рулет игра казино

На Макао Владата на Туризмот Статистика (MGTO) откри визитација за време на Божиќ период покажаа зголемување на гости во споредба со ноември и октомври.Меѓу 23 декември и 27 декември, просечниот дневен број на посетители беше повеќе од 24,000 рулет игра казино. На посети зголемена за 20% во споредба со остатокот од декември, а пред 23, просечен број на посетители се забележува раст од 31% во споредба со октомври.Хотел вработување за празничниот период е над 70%, со три-star хотели заработуваат просечно ноќните го оценувате на MOP605.50 ($75.80); 93% од посетителите доаѓаат од Копното China игра тексас покер holdem.
By на крајот на октомври, м 4.6 луѓе го посетија Macau во текот на девет месеци, еден стрмен пад од 39.4 м снимен од претходната година.Вистински визитација нивоа и нивното влијание ќе биде откриена во јануари од страна на Игри Инспекција и Координација Биро (DICJ) мелници вонредни слот машина за продажба. MGTO промовирани Macau како безбедно туристичка дестинација.Неговите социјални медиуми сметки пренесени пораката на Макао е соодветноста: "Патување познавачите беа поканети на градот да помогне во промоцијата на Макао како безбедно и квалитетно дестинација, додека намалените патување пакети и производи беа лансирани за патување во Макао преку соработка со различни онлајн туристички агенции (OTA)."Туризмот властите, исто така, го промовираше неколку промотивни иницијативи за зголемување на посети од страна на зацврстување на патнички доверба, особено оние од Копното во текот на празнична празници. мелници каубој слот машина за продажба.