најпознатите казино во монако

И покрај coronavirus ограничувања уште во место во однос на коцкање установи и други места за забава, казино во Северна Калифорнија одлучи да оди напред и да го отвори.Кули Казино наоѓа во Трева Долина испратени преку социјалните медиуми и нивната веб-сајт кој тие беа назад во бизнисот во понеделник.Еден ден подоцна, агенти од државата Одделот за Правда упаднаа на објектот, затворање на нив надолу најпознатите казино во монако.

Busting До Казино Операции: инцидентот бил направен јавноста по неколку видеа беа објавени на социјалните медиуми од страна на гостите и вработените во казино.Во едно видео, агент на КАНЦЕЛАРИЈА вели дека тоа нема да биде трајно затворање но итен еден.Според Sacbee.com.. повеќето фантазија поени за да слот примачите. Брант Џефри, кој е, наводно, покер дилер за казино, врз основа на својот Facebook профил, испратени две видеа порано во недела, покажува околу шест агенти со полицијата елеци и хируршки маски стои околу покер масата.Тие објасни на оние лице место дека тие ќе мора да го запре нивните игра и објектот мора да го затвори.Во видеото, таа се појавува како и покрај Jamey Робинсон, сопственикот на казиното, е протестираа исклучување со зборување гласно.Таа наведува дека нападот е неуставен.Таа го извади својот маска надолу додека зборува, наведува таа беше шокиран од настанување.Сопственикот брои сите во Кулите Казино и вели дека со помалку од 15 луѓе, сметајќи вработени и агенти, дека максималниот износ е никаде во близина се постигне.Имотот е дозволено 180 луѓе.Таа потоа вели дека агентите се зголемување на пренос на ризикот на вирусот страна доаѓа до објект од надвор од градот.Очигледно, Трева Долина Полициска станица побарал објект се исклучи.Сепак, сопственикот одби.Според сопственикот, таа беше ослободен за да го отворите од страна на здравствените службеници Каунти во Невада.Кога зборуваме за агенти, сопственикот се гледа поставување на видео зошто целиот имот треба да се затвори.Таа, исто така, работи на бар и ресторан.Агенти се појави за да ги даде на членовите на персоналот копија од остане дома цел како и нивните одговори. најпознатите казино во сад.