Rv парк мистика езеро казино

Кога CBS и Тарнер, подружница на Time Warner, потпиша профитабилен договор со NCAA пред две години, тие сигурно не очекувате да бидат фатени во еден од најголемите колеџ спортски скандали да карпа на земјата.На зделката е во вредност од $8.8 милијарди повеќе од осум години, и даде емитува права на Националните Колегиум Атлетик Друштвото (NCAA) Поделба јас Мажите Првенство во Кошарка игри, најчесто се нарекува Март Лудило.Март Лудило добива исклучително висок процент на гледачите, кој вози до цената за рекламирање и го донесе во $1.24 милијарди евра на национално ниво за ТВ спотови во 2016 година rv парк мистика езеро казино. Дека профитабилен договор може сега да се урнат поради тековен ФБИ истрагата колеџ кошарка корупцијата.ФБИ почна да донесе поблиски се погледне во NCAA во септември минатата година, истражниот можна корупција.Сомнителни вработување практики и деловни активности досега резултираше во пријави против неколку тренери.На трошоци вклучуваат поттикнување на мито и проневера.Бидејќи многу од тренерите отпатува надвор од нивните матични држави во други држави за да се регрутира играчи, случај се постапува на федерално ниво.Банката евиденција и документи запленети за време на рациите спроведени во врска со истрагата откри трошок извештаи, сомнителни исплати и парични аванси дадени на потенцијалните регрути, според Yahoo извештај.Тоа е огромен црно око, еден од најпознатите добро примени спортски лиги во земјата, а има дури и фатени спортски облека кооперација Adidas во својата стапица зона 15 перде слот големина. Adidas е обвинет за плаќања за олеснување на колеџи и универзитети со кои се потпишани договори со компанијата.Поради континуираното истражување, активностите на поголем број на тренери и играчи се ставаат под микроскоп.На крајот, голем број на врвот талент поставите за да ја внесете колеџ карики судот нема да дури и го направи тоа на клупи.Ова ќе значи пад на вештини на судот, пад на фан база и, конечно, пад во Март Лудило треска.Само како МАК виде својот рејтинг намалување минатата сезона, NCAA може да се види пад-off во viewership, што изнесува драстично да падне во рекламирањето долари на приходите.Истрагата веќе падна на нето-на 10 колеџ кошарка тимови, со повеќе обвиненија да бидат објавени наскоро.Добиете најновите коцкање вести од Калвин Ayre зона 11 перде слот големина.