мал рулет се прелива масата Ancienne

На partypoker ЖИВЕАТ МИЛИОНИ Северна Америка дојде до крајот во Монтреал, Канада, со Тејлор Црна освојувањето на прво место се победи како на завршниот турнир заврши до, на Главниот Настан.Од Калифорнија, Црна, тврди дека неговиот прв МИЛИОНИ наслов и заработил CAD1,400,000, како и.Црна беше во можност да се заработи победи по победата над Darryll Риба во главите нагоре игра.Главниот Настан имаше купи-во на C$5,300 со 1,954 играчи кои се натпреваруваат во покер турнир.Според partypoker, само 251 на тој број ќе заработи парична награда.На последниот ден, ќе видите девет играчи враќање, сите се борат за посакувана титула на победникот.На крајот, областа насочува надолу за да се последните две, со Риба и Црн одење од глава до глава.Црна ќе имаат убав чип доведе во текот Риба со 1,590,000,000 додека неговиот противник одржа 350,000,000 мал рулет се прелива масата ancienne. Тоа ќе го преземе два часа за два до битката пред Црна би се тврди победа.На последната страна, Рибата ќе се обложуваат 45 милиони евра и Црна би три-залог на 140 милиони евра.Риби би повик и по 9-6-4 пораз, Црна ќе водат со 130 милиони евра.Риба беше тогаш сите-во.Црна нарекува брзо.Рибите ќе се покаже П-9 на лопати со Црна одржување на еден пар на Асови.6 на првиот беше проследено со Кралицата на реката што го даде Риба две пар, но Црна имаа повисоки две пар и тврди дека на прво место се победи.Конечните Резултати: мал рулет meuble leroy мерлин.