Qt изврши слот во друга тема

Во пресрет на Конзервативната убедлива победа во велика БРИТАНИЈА Општите Избори минатата недела, Коцкање Солзи зборуваше со Алекс Donohue, Директор на Алекс Donohue за Односи со Јавноста, да се добие неговиот увид во цените на политички настани.Како Директор на свој ПР на компанијата, Donohue работел со филијалата Подобар Колектив за политички обложување кампања, и тој верува дека недостатокот на споредбени податоци прави политички пазар единствена еден.Тој рече: "Политички обложување пазари се сосема уникатен во кои нивниот недостаток на споредба со други настани дава многу помал податоци базен за работа од."Фудбалски модел ќе бидат фино подесени во текот на милиони настани во споредба со еден дизајниран да се предвиди велика БРИТАНИЈА избори."И покрај ова, Donohue верува изборните анкети на јавното мислење може да понуди многу од помош во прецизно пресметување на кандидатот шанси.Тој рече: "мислење имаат докажано дека се прилично точни, имено излезот анкета."Митот дека обложување е повеќе точно од избирачкото, кој беше trending медиуми мислење во текот на високо-вода-знак на политички обложување е изложеноста во текот на 2014-16 период, се појавува да се стивнаа."Тоа е фер да се каже дека избирачки има огромно влијание врз шансите, особено кога една анкета има значителен дел од информациите се уште не е factored од страна на пазарот."Продолжениот интервју ќе се појави во Јануари/Февруари издание на Коцкање Insider списание.Кликнете тука за да го прочитате целосна верзија кога на располагање. qt изврши слот во друга тема.