најдобри вистински пари блек џек стан сад

Дождот може да значи дека на финалниот тест помеѓу Англија и Австралија завршува во нерешено Англија, но нема да пречи премногу.Тоа ќе значи една серија победи Надолу Под за она што изгледа како прв пат од Кралицата Викторија појавува нас со нејзиното присуство.Победа се чувствува толку многу подобро отколку нерешено, како и.Сето тоа е звук и доброто задржување на Пепел, но зарем не би било подобро да се каже што всушност го освои нешто?На вториот ден од завршниот испит во Сиднеј видов Англија излезе малку на врвот над Австралија во еден од повеќе возбудлив ден крикет што го видовме од двете страни во серија.Домаќините започна денот на 134-4 и завршија со ставање на друг 146 пред да биде skittled од Англија е темпо напад, Мичел Џонсон притискање 53 да му се даде на вкупно 280 многу подобар изглед.Англија е одговор започна со познати воздухот како што достигна 98 без загуба, пред Бен Hilfenhaus и Џонсон разрешен капетан Андреј Штраус и Џонатан Trott во брз ред да се даде на натпревар повеќе конкурентна предност.За среќа Alastair се Готви се уште е земање доволно време надвор од своето време, како дел од Olde англиски Gentry да продолжи својата одлична форма со лилјак, а завршува на денот на 61 не надвор.Кевин Pietersen е разрешување близу до крајот на 36 требаше малку сјај надвор од ден за Англија, но се Готви и ноќ чуварот на Џејмс Андерсон batted се додека не се затвори со Англија на 167-3 најдобри вистински пари блек џек стан сад. Ауси букмејкер кои се исплаќаат на Англија серија победа ќе се моли дека Aussies не заврши победници во овој тест, ако само за да го спаси некои лицето.Англија изгледа како, иако тие се случува за jugular, и едно е веќе сигурно – јавниот Долу Под нема да бидат добивање на нивните бесплатно пиво по сите.Добиете најновите коцкање вести од Калвин Ayre најдобри вистински пари блек џек онлајн.