Nomi слот машина Da бар

Казино оператор Големиот Канадски Игри Корп е погодена со наводите на непозната Азија инвестиции во стариот казино брод што може да резултира во нова истрага од страна на Британска Колумбија игри регулатори.Во вторникот, Глобалната Новинска агенција објави долги член детали Големиот Канадски поранешниот вклучување во Кина Море Откритие (на сликата), a Хонг Конг-врз основа на постоечкиот казино операција, која се појавува за да имаат делумно во сопственост на Ченг Ју Tung, починатиот шеф на Chow Таи Fook Претпријатија (CTFE) кооперација.Веќе одвиткување од долги сонда во неконтролираното перење на пари од страна на Азиските криминал групи на П.Н.Е nomi слот машина da бар.
казина – особено Големиот Канадски-кандидира Реката Рок Казино во Ричмонд – наводите на непозната партнерства со сомнителни лица може да поттикне свеж истрага од страна на покраината Игри Политика за Спроведување на Гранка.Канцеларијата на ОС јавниот Обвинител Дејвид Eby изјави дека Глобалната Ченг Ју Tung не беше регистриран партнер со Голема Канадски, и покрај прописите се бара П.Н.Е.-лиценцирани игри оператори за да ги излистате сите позначајни инвеститори дури и во работењето базирани на ОС – така што тие може да се vetted за соодветност.Ченг е историски врски со Macau казино икона Стенли Хо – Ченг се одржа од 10% од акциите во STDM, матичната компанија на Макао е оригинална казино оператор SJM Стопанства – се наведува во 2016 година како приговори на CTFE стекнување на сопственост на проблематичниот Baha Март одморалиште казино во Бахамите (но не на крајот се спречи CTFE од преземање на сопственоста).НЕ се РАСПРАВААТ СО Г-дин Y Големиот Канадски обезбеди изјава на Глобалната што се избегнува специфики, наместо фокусирање на компанијата тврдат дека тоа беше само малкумина партнер во Кина Море Откривање и само за кратко време.Компанијата, исто така, рече дека тоа ќе биде "disservice" да се потпрат на "коментарите на поранешна Голема Канадски вработени или innuendo." Според Глобалниот, Големите Канадски е Азија крстарење казино експеримент заврши во 2001 година, по само за една година.Големиот Канадски е сегашниот шеф на меѓународниот VIP игри Валтер Soo истрча на Кина Море Откритие гејминг работење во име на Големиот Канадски.Глобален извештај го цитира поранешниот Голема Canadian security надзорник Proka Avramovic велејќи дека казино крстарење операција служел како ОС е вовед во Кина VIP коцкање модел, вклучувајќи ги нејзините junket оператори и кредит ајкули ресторани во близина на казино evansville во. Avramovic поврзани со наводниот инцидент во кој наводно тријада слика идентификуван само како Г-дин Y и неговата придружба на вооружени ја презеде контролата на Кина Море Откритие брод во својот чамец на Кинески островот Hainan.Г-дин ресторани во близина на казино du lac leamy. Y наводно се одржа на брод како заложник додека тој доби $900k проверете од Големиот Канадски, која Г-Y одржува беше отплата на својата инвестиција.Во она што ќе дојде како изненадување, Avramovic кажано Глобалната дека кога се вратил од неговиот брод escapades, тој се приближуваше П.Н.Е ресторани во близина на казино del sol tucson. е тогаш-Либералната влада да ја препраќаш неговата загриженост за очигледната тријада и кредит ајкула дејност во СР гејминг индустријата, само да се каже за да го заборавиш.Ова ќе биде исто Либералната влада дека погребан на инкриминирачки извештај за перење пари во ОС казина и затвори игри истражно тело кога тоа опстојува во прашуваат погрешни прашања во однос на финансиската контрола во ОС казина.Добиете најновите коцкање вести од Калвин Ayre можете да го напишете исклучите вашиот коцкање загуби на вашите даноци.