лунарната нова година ѕвезда казино

ќе казина во Јужна Кореја, Сеул е градското подрачје, вклучувајќи Incheon, се бара со ефект од 12am во вторникот (24 ноември) да го суспендира работата поради uptick во Covid-19 случаи во кои дел од земјата, според локалните медиуми.ранд Кореја Слободно се вели во понеделникот за поднесување на Кореја Размена дека нејзините две погодени казина ќе се затвори до 9 часот на 8 декември, за да се спречи ширењето на Covid-19 лунарната нова година ѕвезда казино. Фирмата додаде дека – врз основа на просечната дневна нето продажбата на јули до септември период – тоа се очекува да снимате KRW5.1 милијарди долари (US$4.59 милиони) загуба поради затворање.reater Сеул е неделен просек за нови Covid-19 случаи од 15 ноември до 21 бил 175.1, два пати во текот на неделата пред.На национално ниво, бројот на дневни случаи биле над 300 од 17 ноември до 21 ручек во круната казино мелбурн. s резултат на Сеул фигура, земјата е Централна Локација и Безбедност Countermeasures Седиштето одлучи да се стегне т.н. социјално дистанцирање протоколи во тој регион, од она што е познато во Јужна Кореја како "Ниво од 1,5" да "Ниво 2".evel 1.5 социјално дистанцирање се применува ако неделен просек е над 100 случаи во градското подрачје, и Ниво 2, ако над 200 месечината казино без депозит бонус кодови. Властите одлучија сепак на претходните затегнување на ограничувања.Една од причините, објавија локалните медиуми, беше со цел да се обезбеди безбедно и навремено одржување на декември 3, на Јужна Кореја е годишен Колеџ Училишните Способност Тест (CSAT) за универзитетот влез.n понеделник наутро, Рај Град претставник потврдено да GGRAsia дека комплекс беше да се набљудуваат "Ниво 2".Лицето додаде дека одморалиште имаше суспендирани игри операции од 10am да 6часот на понеделник, за она што компанијата го нарече анти-епидемија стерилизација.Од понеделник наутро на местото се уште не беше примен понатамошни инструкции од корпоративното седиште.s на 12am на понеделник, Јужна Кореја имаше 271 нови Covid-19 случаи во рок од 24 часа, преземање на земјата е потврден картонче да 31,004, вклучувајќи 509 смртни случаи, според Министерството за Здравство и Благосостојбата.Ажурирани, Nov 24, 8.50 am) месечината месечината сива долго слот toaster.