е коцкање грев стих

Онлајн игри уплатата Dwolla и популарни Bitcoin размена сајт Мт е коцкање грев стих. Gox доби unwelcomed се забележи дека во U правила на блек џек 21 американски. и Одделот за Домашна Безбедност (DHS), во врска со U. Окружниот Суд на Округот Мериленд, го издал налогот за заплена на средствата на оваа недела. DHS очигледно се пресели во за да го прекинете трансакција помеѓу две страници, кој се справува Интернет е најпопуларна форма на крипто-валута правила на блек џек во аргентина. Bitcoin е популарноста, до сега, има голема мера е недостигот на банкарскиот или регулаторни надзор или пречки; изгледа како тие денови се сега во текот на, како feds се пронајдат дека парите се пари, без разлика дали тоа е "$" или " ฿" како што е неговото назначување.Поради некоја причина, U правила на покер турнир.

Имиграција и Царина (ICE) стана дел од овој замрзнување; можеби Bitcoins се бараат азил, но сега тоа изгледа како тие ќе бидат депортирани.МРАЗ портпаролот Никол Navas потврди Американскиот технолошки медиуми веб-сајт CNET дека feds имаше навистина иницираше правна постапка за да се спречи Dwolla, на Ајова-врз основа на стартување, од обработка на било повеќе Bitcoin трансакции, и потврди налог биле издадени во Мериленд, но, надвор од тоа, рече таа би можела да каже ништо повеќе ", со цел да не компромис оваа тековна истрага." Стави на Известување DHS акции не треба да се дојде како комплетен изненадување; назад во Март, U. designated Финансиски кривични Дела за Спроведување на Мрежа (FinCEN) кажа на светот дека тоа е гледање Bitcoin размена, и се планира да се регулира крипто-валута точно на ист начин на кој тие прават банките, што е на секој корисник е најлош кошмар.Имало многу шпекулации со оглед на електронски пари систем е основање во 2008 година, за тоа дали токму таквиот потег, бидејќи ова некогаш ќе се случи, сега корисниците треба прашувам повеќе.Сега, Bitcoin е иднина може да се потпре на тоа дали тоа е во согласност со или тепачки правила на владата, особено во арената на анти-перење пари статути.И сето тоа е многу лоша вест за Dwolla, кои само го зеде во $16.5 милиони евра само недели во неговото стартување на владата; инвеститори не можат да бидат среќни казино santa fe е затворена од страна на coronavirus. Bitcoin е Неизвесна Иднина на Сите овој федералниот чувар акција остава валута иднината нагоре во воздух.Уште транзиција од нови и непознати во "општо прифатен" категорија, многу ќе зависи од тоа колку оваа ситуација и другите како таа се пушта надвор.На крајот на денот, Bitcoin е жалба секогаш била неговата он-следливост, и ако тоа оди надвор од прозорецот, " ฿ " симбол може да биде скокање веднаш по тоа..