Freeroll Jouer покер слободен Betclic

Државниот регулатор на Филипините Забава и Игри Корпорација (PAGCOR) би можел да ја изгуби својата лиценца овластувања над казина по смртоносните Места Светот Манила е инцидентот од минатата недела.Во среда е заедничка истрага на казино напад, лидерите на Филипините Куќа на Претставници предложени да се измени PAGCOR е глава да ги отстранат своите регулаторни функции во текот казино оператори.Мнозинството лидер Rudy Fariñas рече дека тие ќе ги разгледаат Република Акт (РА) 9487, "со цел за измена и дополнување и целосно укинување на законот" Претседателски Декрет (PD) 1869 година freeroll jouer покер слободен betclic.
Беше донесен во 2007 година, РА 9487 продолжен PAGCOR е франшиза за уште 25 години и, исто така, дадена држава-кандидира агенција орган да работат и лиценца казина, како и игри и забава клубови во земјата freeroll jouer покер слободен betclic мот de passe. "Со директивата на Говорникот, ние ќе поднесе сметка за отстранување на [лиценцирање моќ на PAGCOR]," Fariñas рече дека во текот на истрагата.Наместо PAGCOR лиценци, Fariñas рече казино оператори треба да биде потребно за да се добие законски франшизи граничниот 2 слот машина совети и трикови. "Со претседателски декрет, моќта беше предаден на PAGCOR да имаат единствен орган да овласти лиценци и регулирање на коцкање.Тоа не треба да биде дозволено.Тоа само треба да биде конгресот доделување на лиценца," на lawmaker рече.Законодавната франшизи комитет во долниот комора има надлежност на "сите прашања директно и главно се однесуваат на признавање, отпис, продолжување или укинување на франшизи." PAGCOR главен Андреа Domingo кажано Бизнис Огледало што таа го гледа никаков проблем со законодавците предлог, особено затоа што "тие рекоа дека ќе го направи она што тие сакаат да се направи без да се бара од нас.Јас само работа, бидејќи јас бев назначен од страна на Претседателот." Државниот регулатор е поставен да го завршиме Патници Меѓународни Хотел Група, која работи Установи Светот Манила, со "казнени" мерки откако не успеа да го послуша PAGCOR е советодавен да говедско до нивната безбедност дена пред нападот се случи.Најмалку 36 луѓе загинаа, поради задушување по напаѓач Џеси Карлос поставите casino resort е коцкање маси на оган. PAGCOR е поставен за издавање на препорака за тоа дали да се откажете Места Светот Манила е франшиза во петок граничниот 2 слот машина реткост. "Ние мора да се разгледа сè, бидејќи ние не сакаме да се отвори самите нас за судски случаи," Domingo рече.Добиете најновите коцкање вести од Калвин Ayre граничниот 2 слот машина награди.