видови на дивеч во покер

Amax International Holdings Ltd (HKEx:959) објави оваа недела дека на Мај 15, тие биле дадени во принципот одобрение да започне игри операции од Република Vanuatu.Ослободување на Хонг Конг Берза се вели во дел, "Chartreuse, индиректно целосно во сопственост на подружница на Целта на Компанијата [Forenzia Претпријатија Ltd] и која има Лиценца Игри на среќа, доби писмо од Регулаторот давање во принцип одобрување на Chartreuse отпочнување на работата на Vanuatu Игри Бизнис." Огласот беше ажурирање на неколку други соопштенија од Макао junket оператор, вклучувајќи октомври ажурирање информирање дека тие имале завршено купување на 60% од акциите во Forenzia.Целта на Компанијата е 15-годишно-долго интерактивни игри лиценца во Vanuatu.Операторот планира да стрим во живо дилер игри од Vanuatu е главен град на Пристаништето Вила.Во порака за да ACN Newswire, Г-дин Ng Man Сонцето, Претседател на Amax, рече, "Ние сме возбудени за да примите регулаторот е одобрување како ова ќе се одбележи пресвртница во проширување на нашите игри бизнис надвор од Макао и кон меѓународниот пазар.Во поглед на сиромашните индустрија расположение во Макао е игри на пазарот, како и брзиот развој на интерактивни игри на среќа сектор во последните неколку години, овој нов проект ќе ни овозможи со една златна можност да се прошири нашиот бизнис и на тој начин да ги прошират нашите приходи извори", рече Претседателот. видови на дивеч во покер.