како да додадете повеќе Ram меморија слотови

SJM Стопанства чуваат до нивните ѕвездени резултати, како на компанијата покажа никакви знаци на забавување до одење напред во 2011 година како да додадете повеќе ram меморија слотови. Нето профитот е до 85% од година на година да HK$1.4 bn (US$180m).Тоа беше, исто така, во изминатиот период, каде што нето добивката тројно да $143m.Игри на приходите беше до значително како што зголеми на 43% да HK$18.1 m.Сето ова претставена SJM е деветтиот последователен квартал на раст и тоа беше нагласи дека компанијата претставува 31.9% од Макао е игри на пазарот.Што останува непроменет од исто време минатата година, но претставува голем дел од коцкање енклава.Амвросиј Така Шу Фаи, извршен ДИРЕКТОР на SJM, рече, "SJM се претвори во својата деветта последователен квартал на раст, со силни перформанси во двете ВИП и за масовниот пазар игри, продолжување на растот на интензитет на 2010 година совети menang џуди слот за онлајн.
"SJM е прилагодена EBITDA маргина, исто така, е зголемен материјално [да 9,2 проценти од 8,6 проценти една година порано], како одраз на оперативен левериџ дека ние сме добивање во овој проширување на пазарот." Тоа доаѓа по Стенли Хо е контроверзна семејство ред претходно оваа година, конечно беше решен од страна на Хо предавање на најголем дел од бизнис со различни членовите на неговото потесното семејство.Кој мисли Pansy и Daisy може да биде толку надмоќна!Очигледно, има голема корист за да се биде во Макао право сега и капчиња исклучување на SJM за искористување на вонредни раст дека областа е доживува.Април беше една од оние рекорд месеци дека Macau сака да се пријават само секунди по месец е завршена и Може да е веројатно да биде многу исти.Фактот дека Macau е поттикнување на операторите да се прошири не треба да биде потценета или како тие изгледаат надвор од коцкање треба некогаш да пресуши.Добиете најновите коцкање вести од Калвин Ayre совети menang главниот zynga покер.