Geant казино Ustensile де кујна

медиум на Медитеранскиот остров Кипар е идентификуван две Азија казино оператори – NagaCorp Ltd и Bloomberry Места Корп – како што секој се најверојатно да поднесе целосен предлог за една достапни лиценца таму geant казино ustensile де кујна.
GRAsia пријде претставници од двете Азија казино фирми кои бараат коментар за извештајот, но не се добиени одговори од страна на време, оваа приказна отиде онлајн.f оригиналниот 12, пет, вклучувајќи за NagaCorp и Bloomberry Места, се очекува да достави официјален предлог од страна петок – рок да презентира понуда – додадена на извештајот.agaCorp и Bloomberry Места соодветно се веќе активно во спроведувањето казино проекти надвор од нивните оригинални пазари.agaCorp, како и развојот и работењето на NagaWorld casino resort во Камбоџа на престолнината Phnom Penh, во Мај скрши земјата на казино проект во Primorye Интегрирани Забава Зона во близина на пристаништето Владивосток во руската Далечниот Исток.loomberry Одморалишта, предводена од Филипини претприемач Enrique Razon, има претходно најави планови да инвестира повеќе од US$1 милијарда во предложениот казино туристичкиот комплекс во Јужна Кореја и е, исто така, бараат игри за престој во Аргентина.ccording до изворот наведува во најновите Кипар Неделниот извештај, Малезија кооперација Genting Bhd беше една од оригиналните 12 заинтересирани страни, но одлучи да не се направи формален предлог. geant казино валентност 2 диск.