Paulson светот врвот шапка и трска покер чипови

ebruary може да биде првиот месец од казино бруто игри приходи (GGR) раст во годината на годината, во услови на Макао пазарот од Мај 2014 година, да речеме две куќи инвестициски врз основа на неофицијални месец-to-date враќа paulson светот врвот шапка и трска покер чипови. Макао гејминг приходи зедов силен импулс од вториот дел на Кинеската Нова Година празник, и покрај малку бавниот почеток во почетокот на Кинеската Нова Година," брокерски Sanford В paulson покер чипови официјален веб-сајт. Bernstein Ltd изјави во понеделник забелешка.nalysts Vitaly Umansky и Симон Zhang пишува дека, според индустрија канал проверки, Макао е GGR за недела од февруари 14 до 21 беше за MOP5.9 милијарди долари (US$737.2 милиони денари).Што се подразбираат просечна дневна стапка (ADR) од MOP843 милиони денари, што претставува зголемување во однос на проценетите ADR на MOP628 милиони евра за првите 14 дена од февруари, велат тие. Под претпоставка дека на ADR на MOP600 милиони евра за MOP620 милиони евра за остатокот од овој месец, февруари GGR ќе биде MOP19.5 милијарди евра за да MOP19.7 милијарди долари, што претставува мала година-на-годишен пад, или потенцијално позитивно година на година раст," на двајца аналитичари додаде paulson врвот шапка и трска покер чипови. Ако февруари GGR расте од година на година, тоа ќе го означи крајот на 20-месец последователни GGR пад, кој започна во јуни 2014 година," Sanford Bernstein забелешка изјави.nalysts Дејвид Katz и Брајан Дејвис, од Telsey Советодавната Група ДОО, исто така, рече во понеделникот дека – според неофицијалните индустрија се враќа – на "маргиналните месечна подобрување година на година", беше можно за целосна февруари paulson tophat и трска покер чипови.

Сет-up за месец останува дека резултатите може да се покаже благиот година на година, и покрај нема значајни фундаментални промени," на двајца аналитичари рече. Telsey забелешка додаде дека GGR за целосна февруари соочуваат полесен во споредба година на година условите од претходниот месец.ГР за јануари 2015 година беше MOP23.7 милијарди долари, највисок месечен извештај снимен во Макао минатата година. GGR за јануари 2016 година беше MOP18.7 милијарди долари, една година на година за намалување на 21.4 проценти.aiwa Хартии од вредност Group Inc уште предвидува GGR да опаѓа во година на година смисла во целост-февруари. "По тековни работи стапки, ние продолжуваме да се очекува целосна месец февруари GGR да видите 4 проценти година-на-годишен пад, најверојатно постигнување сите-во GGR на MOP18.8 милијарди долари," аналитичарите Џејми Soo, Адријан Чан и Џенифер Ву напиша во белешка во понеделник. точка место казино во bridgeport.