ресторан Du казино De St Gilles повторно обединување

На Macao Игри Покаже сега ќе фаза на четвртата едиција на 15-17 ноември 2016 на Венецијански Macao.Датумот за ревизија го следи интензивни консултации во текот на изминатите две недели, со македон-ски во можност да преговара неговата оригинална изборот на 15-17 ноември по слот е доцна достапноста на Венецијански.Покаже организаторите MGEMA потврди: "Ова е одлична вест за шоуто.Растот на ГЛУВЦИ програма во Макао има значи дека постои силна конкуренција за изложба слотови и како еден од главните меѓународни шоу, имаме голем број на фактори што треба да се разгледа.Што е најважно, македон-ски се етаблира како традиционалните ноември настан – equidistant во времето помеѓу G2E Лас Вегас и МРАЗ во Лондон.Тоа е каде што на Macao покаже седи – мост кој го поврзува глобалната игри на среќа и забавната индустрија за време клучна за производство и продажба на периодот за сите бизниси.Ние се чувствуваат обврзани да го задржи тоа позиционирање и да останат фокусирани на доставување на Азија основно настан, и домашната и меѓународната јавност.Ние бевме во можност да им помогнам на хард и да преговара ноември слот и да ја цениме поддршката на Венецијанскиот, нашите спонзори – SAR Владини сектори – и нашиот излагачи кои имаат сите поддржани од нашите напори по ова прашање." На Macao Игри Шоу продолжува да уживаат во силен раст во меѓународниот пазар со неодамнешното 2015 издание привлече рекорден број изложувачи (168) на showfloor, плус репрезентации во одделни француски, корејски и Макао павиљони.Изложбата окупирана евиденција кршење 12,000 метри на стојат простор – за скоро 20 проценти поголеми од минатата година – да се воспостави себе како еден од првите три самостојни изложби во Макао SAR.За повеќе информации за 2015 Macao Игри Шоу поврзани Macao Туризам и Културно Самитот, посета на www.macaogamingshow.com Медиумите Прашањата: Кен Скот Директор, GB Media Corporation Ltd Тел: +44 (0) 1273 699 900 e-mail: [email protected] Macao Игри Show | ПРЕГЛЕД Macao Игри Show (македон-ски) е организиран од страна на Макао Игри Производители на Опрема Асоцијација (MGEMA), ко-организирана од страна на Генералното Здружение на Администраторите и Промотери за Макао Гејминг Индустријата, Associação де Mediadores де Jogos e Entretenimento де Макао, Macau Jockey Club, MACAUSLOT, и Макао Yat Yuen Canidrome.Македон-ски е првиот големи игри и забава саем организиран и воден од Macao организации.Македон-ски команди на површина од повеќе од 12,000 м2 ресторан du казино de st gilles повторно обединување. Изложувачите и посетителите eyeing Азискиот пазар ќе биде кои доаѓаат од сите страни на светот.Настанот го опфаќа широк опсег на елементи на широка основа забавната индустрија: Производство (Гејминг Опрема и Додатоци); Туризам (Промотери, Junkets и ВИП Клубови); Инфраструктура (Казино, Хотел и на Слободното Тела и Фитинзи); Услуги (Промотивни, Инвестиции, министерството за Финансии); Сувенири, Храна и Пијалаци, Забава и Перформанси.Во прилог, покажуваат карактеристики посебен Macau Креативни и Култура зона промовирање на иновации и технички вештини на младите претприемачи во градот.Добиете најновите коцкање вести од Калвин Ayre како да се поправи коцкање проблем.