не е тешко режим даде повеќе пари казино Heist

Хонг Конг-врз основа на хеџ фондот има тужена страна на одборот на гејминг опрема и лотарија услуги Научни Игри Корп и дека фирмата претседател Роналд Perelman, наведувајќи тие се прекршени нивните морални должност не е тешко режим даде повеќе пари казино heist. Sylebra Капитал Партнери е еден од најголемите акционери во Научно Игри, имаат акумулирано 9.8 проценти удел во игри на производителот, според јуни поднесување. Perelman и неговата рака бере одбор беа причина повеќе од US$290 милиони евра отштета од ширење на штетни и погрешни тврдења за Sylebra", рече хеџ фонд во четврток соопштение објавувајќи тужба слободни слотови не преземете нема рег. Sylebra поднесена тужба во средата со сад Окружниот Суд во Делавер.
Sylebra исто така тужена Научни Игри' сегашниот главен извршен Бери Cottle и претходниот извршни директори Кевин Sheehan и Гевин Исаков.р Perelman контроли – преку директна и индиректна имоти – нешто повеќе од 39 проценти од Научно-Игри' обични акции.Од декември, извршниот – преку своето стопанства – има поминато повеќе од US$17.5 милиони евра за купување акции во игри на производителот.Инвестицискиот фонд тврди дека Г-дин Perelman "се злоупотребува својата моќ како претседател," потпомогнат од "а соучесници одбор" дека е "залудно потрошени значајни компанија ресурси", во напорите кои Sylebra опишува како "прекршување на морални должност" слободни слотови не преземете за мобилни. Sylebra е оставен без друг избор освен да побараат правен лек за загуби нанесени од страна на Perelman е кампања", рече фирма.на Gibson, Sylebra најголемите инвестиции службеник, беше цитиран во ослободувањето како вели: "Рон Perelman е ... цел е јасна – да се сила Sylebra надвор од Научни Игри и одземе на нашите легитимни профит .. слободни слотови не преземете без инсталирате. Оваа тужба има за цел да ги заштитиме нашите инвеститори и да бара компензација за загубите кај нас." e додаде: "Ние сме убедени дека судот ќе утврди дека Perelman и одборот се прекршени морални должност да ја зајакне контролата на сметка на Sylebra и други малцински акционери." Обновено во 9.30 часот, на Oct 26) слободни слотови не преземете без пари.