коцкање треба да се забрани дебата

Галакси Забава Група (GEG) има пријавени 29% од година-на-годишниот приход се намали за $12.3 bn за три месечен период, заклучно со 30 септември коцкање треба да се забрани дебата. Прилагодени EBITDA за организаторот беше $2.1 bn, надолу 36%, и GEG рече дека оваа бројка би била повисока за околу $131m беа тоа не се има "одигра несреќен".Приходите за Галакси Macau беше $8.7 bn, 22% криза и нејзините прилагоди EBITDA се спушти 30% до $1.7 bn коцкање бродови во меѓународните води. StarWorld Macau приходите, исто така, падна, со бројка од $2.9 bn претставува 48% падне, додека Бродвеј Macau објавено приходи од $189m за својата прва четвртина во работата по отворањето во Мај kak se igrae блек џек. GEG е долг беше $1.2 bn како на 30 септември и дивиденда од $0.14 по акција беше најавено, да се посвети на или околу 30 октомври kak nauchitsya igrat v покер. GEG рече: "предизвикувачки услови на пазарот дека сме го доживеале во текот на минатата година продолжија во Q3 на оваа година.Голем број на фактори мерење на чувства, и тие вклучуваат: широко јавен анти-корупциска програма, на забавување на Кинеската економија, тековната пушењето ограничувања, загриженоста во врска со ликвидноста и падот на А-Акции индекс за името, неколку." На Макао казино пазарот претрпе 16 последователни месеци од годината-на-годишен бруто приход опаѓа, со септември е вкупно 17.13 bn patacas да биде најниската месечна вкупно биле пријавени од септември 2010 година. kak pravilno igrat v покер.