слот за онлајн депозит преку мојот џеб

Акционерите на Вилијам Хил се размислува за одбивање на задржување бонус доделена на фирмата главен извршен директор.Фирмата се собраа за нивниот годишен генерален состанок (AGM) подоцна денес, и многу од нив се на верувањето Хилс ќе огледало голем број на други берзата фирми во отфрлањето на бонуси.Ралф Врвот беше надарен на г 1,2 милиони "задржување бонус", со цел да се задржи на фирмата до декември 2013 слот за онлајн депозит преку мојот џеб.

Тоа беше во прилог на некоја 8.3 проценти плата се зголеми и одгласите бонус на истиот ilk ова време минатата година.Скептицизам во текот дали тој ќе добие moolah доаѓа од Здружението на Британски Осигурениците (ABI), чии членови сочинуваат 15 проценти од пазарот, а Пензиите и Инвестиции Истражување Консултанти (Pirc).Поранешниот издаде на "килибарните врвот" предупредување пред можно гласање од страна на акционерите додека Pirc има советува своите членови да се воздржуваат од гласањето, според Guardian.Компанијата претседател Gareth Дејвис веќе повика за смиреност во пресрет на AGM и дека ова не е "награда за неуспехот" поради успехот дека Врвот има slot online free spins no deposit. "Ралф го направи извонредна работа," рече Дејвис никел слот машина за продажба. "Тој беше назначен за четири години во многу различни околности и тој се претвори круг на компанијата перформанси." Врвот е плаќаат пораст предизвикани вчудивидување од страна меѓу акционерите на минатата година AGM кога 34.5 проценти одлучи да гласа против во пораст.Тогаш компанијата даде ист изговор на компанијата прави значителен прогрес во текот на изминатата година.Акционерите не се сомневам дека компанијата има направено напредок со силен раст онлајн туркање приходи до 6 проценти за да £1.1 милијарди долари.Тоа само изгледа како иако disquiet минатата година ќе се зголеми за исклучување на задниот дел од она што стана познато како на "акционер пролет".Добиете најновите коцкање вести од Калвин Ayre никел пара квартал покер чипови.