Asda не кликни и собира слотови

2010 EGR Награди и По Партија 2010 официјално му дојде крајот...па, барем за оние кои решиле да го нарекуваат тоа ноќта пред следниот воз остава централен Лондон во 5:30.Официјалните награди По Партија беше доста продолжување на церемонијата на доделување награди себе со отворен и преполн бар до 12:30 и половина дузина покер маси за оние кои сакаа да се четка на нивните покер вештини во меѓувреме.Очекувано, кога Артилерија Градини бар затворен во 12:30, поголемиот дел од EGR Награди екипажот отиде во потрага за нова локација, и приватни член Осум Клуб на Банката се покажа како дестинацијата на избор.Осум беше совршено место за нашите leathered igaming членови на екипажот, обезбедување патрони со базен маси, шишиња скапо вино и шампањ, и многу места за нашите болки во нозете.За оние кои што сакаат да ги прошират своите ноќи дури и понатаму, откако Осум затворени и клоци луѓе од последните мажи (и жената) стои на чело на стриптиз барови, бидејќи да се биде фер, ништо друго не е отворена во 3:30 во среда!Апсолутен врв на ноќта се состоеше од нашите таксист коментар, "Ако сакате да се добие загреани со 'tittie бар', јас ќе ја искористам да и 'среќен крај бар "по" asda не кликни и собира слотови. Ya.Јас ќе се земе една од оние!Проверка на Сликата за Галерија & Даф награда од по партија на 2010 EGR награди.Добиете најновите коцкање вести од Калвин Ayre asda нови кликни и собира слотови.