Mohegan сонцето казино па коментарите

Американската казино гигант Лас Вегас Песоци Corporation, наводно, се појавија како пред-тркач за да се обезбеди еден до четири интегрирани casino resort лиценци кои се очекува да биде предаден од страна на законодавците во Јапонија.Според извештајот од Азија Игри Краток повикувајќи се на напис од Morningstar Инвестиционен Менаџмент Азија аналитичар Chelsey Tam, Лас Вегас-компанија со седиште има удар себе за на предната страна на редот благодарение на неговата силна глобална портфолио кое вклучува Венецијански Macao и Песоци Macao во Макао, како и Сингапур е Марина Беј Песоци mohegan сонцето казино па коментарите.
Tam, наводно, изјавил дека Јапонија ќе генерира околу $19 милијарди долари во годишни игри приходите од своите казина, со дополнителни $6 милијарди кои доаѓаат од не-игри удобности како што се хотели и ресторани додека доход и добивка пред камати, данок на депрецијација и амортизација стекнување на маргините се очекува да бидат слични на оние што се гледа во Сингапур mohegan сонцето казино па соби. "Нашата $57 објективна вредност проценка за [Лас Вегас] Песок [Corporation акции] може да се зголеми за околу висок еден-цифрениот процент како што оцени влијанието од Јапонски игри лиценца во текот на наредните недели, што ќе замине акции малку потценети во тековната споделување на цените," прочитајте го извештајот од Tam.По усвојувањето на овозможување на законодавството кон крајот на декември, пратениците во Јапонија сега, наводно, во процесот на воспоставување на конкретни упатства и правила за доаѓање Западен стил коцкање проекти, кои треба да содржат казина, хотели, продавници и конференција простори.Тоа е широко се очекува дека владата ќе бара странски фирми да партнер со локални општини, со цел да конкурираат за една од најмногу четири лиценци со Tam изјавувајќи дека таа очекува две од овие да бидат наменети за урбаните области, како што се Токио или Осака со останатите пар наменети за помалку населените зони како и на северниот остров на Hokkaido.Ако тоа се надева дека на крајот да се обезбеди лиценца, Лас Вегас Песоци Corporation наводно ќе мора да победи беспомошна конкуренција од сака на Круната Места Ограничен, Бојд Игри Корпорација, Genting Сингапур, Галакси Забава Група Ограничен и Melco Летувалишта и Забава Ограничен додека Tam објасни дека новите места може да започне добредојде на нивниот прв гости од како почетокот 2023 mohegan сонцето казино па ресторани. Конечно, Tam наводно детални дека странски казино оператори во Јапонија може да се очекува некаде околу 20% враќање на вложениот капитал под претпоставка дека некој расходи од околу $10 милијарди долари, додека проповедајќи дека таа очекува конечниот локации да бидат објавени штом втората половина на следната година со службени овластувања доаѓање во 2019. geant казино данс ле 95.