Mugen како да додадете повеќе слотови

Расклатени онлајн лотарија обложување оператор Lottoland е на чекање за плимата и да се сврти по група на Австралиски newsagents се согласи да ја разгледа својот предлог за профит-споделување договор mugen како да додадете повеќе слотови. Lottoland најде веројатно сојузник во форма на Newsagents Здружение на нов јужен велс и ДЕЛО (NANA) во останатите недели пред да се протерани од земјата долу под.Во соопштението, НАНА рече дека ќе продолжи да преговара со Lottoland и други организации за доброто на своите членови.Ако компромис не може да се достигне, НАНА, ќе одиме подалеку од преговарачката маса muka lo kaya покер angka 2. "НАНА е посветена да продолжува да работи во најдобар интерес на своите Членови.Отфрлајќи било вистинска понуда од било која организација да работат со Newsagents ја затвора портата и ќе потенцијално цена newsagents приход," групата се вели во соопштението.Претходно овој месец, Lottoland објавени целосна страница весникот оглас за барање на дискусија со newsagents за win-win решение за двете страни во пресрет на Австралиската влада е одлука да се забрани онлајн обложување на игри на среќа и кено.Огласот беше писмото упатено до newsagents penned од Lottoland извршен ДИРЕКТОР Лука Brill, кои им понуди 20 проценти од профитот генериран од секој обложувам дека и тие се однесуваат на онлајн коцкање фирма партија покер бонус кодот без депозит. Newsagents може да заработи илјадници дополнителни долари од предлогот, според Brill.Австралиската Лотарија и Newsagents Асоцијација (ALNA), главниот претставник на орган на земјата newsagents, брзо одби понудата, кој го опиша како ништо друго туку ПР маневрирање.Сепак, Lottoland е понуда да НАНА може да бидат различни од весникот реклама.Во својот билтен на членовите, НАНА извршен ДИРЕКТОР Иан Говорница рече дека Lottoland е понудата е сега врз основа на процент на продажба.Кабина рече вести агенти може да се заработи повеќе од Lottoland е понуди од процентот newsagents и други лотарија места добијат во комисиите од Австралискиот оператор Tatts Група е лотарија производи.Во согласил да разговара со Lottoland, НАНА рече дека тие се занимаваат со можните монопол на Tatts кои ќе имаат "огромен последици за вести агенти." Групата тврди дека монополот не е добар за било newsagents или потрошувачи, додека земање на удар во други newsagent групи кои НАНА рече им дозволил себеси да стане отворот на Tatts партија покер бонус кодот прв депозит.

"Newsagents се уморни за да се користи како топ сточна храна со сака на Tatts Група Лотарии и асоцијации кои дејствуваат како нивните отворот.НАНА е работата со оние Newsagents да работат на она што ќе биде најдобро за нив," рече група.Добиете најновите коцкање вести од Калвин Ayre партија покер бонус кодот канада.