Online Geld Verdienen Mit Poker Buch

Филијалата на усогласеност специјалист, Rightlander, влезе неодамна регулирани шведскиот пазар со тиер еден оператори LeoVegas и Kindred Група.Шведска започна својата законска рамка за возврат на нова година со LeoVegas и Kindred е Unibet, Марија Казино, iGame, Bingo.com и Storspelare Казино брендови меѓу првите да се оди во живо.Партнерството им овозможува на двата оператори за да се обезбеди дека филијали промоција на своите брендови да играчи во Шведска се прави така одговорно и compliantly online geld verdienen mit poker buch.

Rightlander е заштитен технологија скенира филијалата на веб-сајтови низ повеќе geographies и гради листа на локации операторот брендови се споменат или се поврзани.Таа потоа анализи текст на страницата поврзување на својот бренд обезбедување на информации кои се релевантни да се во согласност со барањата од територијата.Ова ќе помогне да се LeoVegas и Kindred откријат филијалата на веб-сајтови поврзување на нивните брендови, вклучувајќи ги и оние што во моментот не се свесни.Иан Симулациите, основач на Rightlander, рече: "Како што видовме, некои оператори веќе се паднати фаул на маркетинг правила и насоки во Шведска, па затоа е одлични што гледаме дека две од најголемите оператори на пазарот преземе мерки за подобрување на нивниот пристап џуди слот депозит минимална 10rb. LeoVegas и Kindred веќе ги користат нашите согласност алатки во други пазари како што се велика БРИТАНИЈА, па ние сме воодушевени тие имаат продолжен ова во Шведска, каде што има огромен потенцијал за операторите, и филијали, кои играат по правилата." Рајан Хендерсон, Раководител на Филијали на Kindred Група, рече: "Како лиценциран оператор во повеќе јурисдикции, ние се усогласеноста многу сериозно и се очекува нашиот Огранок партнери да ги делат нашите вредности на Одговорни Коцкање и Одржливост.Работа со Rightlander има ни овозможи да го подобриме нашето следење на процесот и да се обезбеди остануваме во согласност на сите пазари." Remko De Boer, Раководител на Филијали на LeoVegas, рече: "Согласност е клучот за LeoVegas филозофија и кога станува збор за филијалата согласност Rightlander е уште еден чекор LeoVegas се зема во подобрување на мониторингот на процесот на нашата филијалата партнери и да се обезбеди усогласеност." Симон Рајт е и играч и набљудувач на онлајн казино индустрија за над 15 години.Неговото познавање на онлајн казино индустријата – за да ја вклучите спортски е масовна.Не многу луѓе имаат искуство или неговото знаење за онлајн коцкање.Неговото поклонување на фудбалот е исто така забележано.Тој има насликано неговата куќа сина (Chelsea) и иритира неговите соседи со локалните фудбалски песни на играта дена. џуди слот депозит pulsa 10000 без исечок.