покер рака капитал Vs опсег

Гласањето во Paddy Power Betfair годишното генерално собрание, акционерите омилен на компанијата ребрендирање да Трепет Забава.Со 99.7% од гласовите одобрување на посебна резолуција, компанијата сега може да formalise планови за промена на името покер рака капитал vs опсег.

Paddy Power Betfair прво се откриваат планови за rebrand во својата 2018 цела година извештај.Во извештајот, извршен ДИРЕКТОР Питер Џексон исто така, тврди дека компанијата имаше "поврати својата mojo" следните подобрувања и некои од неговите "класични" маркетинг.Тој додаде: "отворањето на НАС онлајн спорт обложување на пазарот има потенцијал да биде најзначаен развој да се случи во рамките на секторот, бидејќи доаѓањето на онлајн обложување.Наместо објавувањето на нашите планови, ние се преселија брзо да се даде најдобра шанса да победат на тој пазар."Понатаму резолуции од годишен генерален состанок видов Џексон ре-избран како Директор на компанија заедно со Претседателот Гери McGann.Шест други високи членови на персоналот исто така беа ре-избран како Директори, и CFO Jonathon Хил, именуван во Март 2018, беше избран како Директор за прв пат.Сите мерки се гласа по страна на акционерите беа одобрени на седницата. покер рака крстозбор поим.