црвени куче казино без депозит кодови 2021

Лебдечки казина во Индиската држава Гоа треба да се даде повеќе време за да најдат ново место да ply нивната трговија, исто како и нивните тековни дома е за да расте малку повеќе луѓе.Во вторникот, П државата владата издаде известување и да се признае дека има уште да се најде нов постојан дом за операторите на пет казина во моментов во работењето на Mandovi реката.Како резултат на тоа, рокот за казина, за да заврши до нивните операции на Mandovi е проширена од три месеци до 30 септември црвени куче казино без депозит кодови 2021. Новиот рок натпревари порано ветување на владата направи да казино оператори – Делта Корп, П Крајбрежни Одморалишта и Рекреација, Highstreet Патувања и Забава, Златен Мир Инфраструктура и Делта Задоволство Круз Компанија – веднаш по оваа пролет избори.Потрагата по алтернативна пловен пат се случува за години, со сајтови во Auguada Залив и на Zuari, Chapora и Шал реки сите се стави напред како е можно дома сидришта.Но, овие планови беа комплицирани кога локалните жители се изразува отпор, во некои случаи, поради потенцијалното влијание на чувствителни риболовни подрачја.П е анти-коцкање активисти мирис стаорец минатата недела кога BJP-коалицијата предводена од владата издаде својот Заеднички Минимум Програма (CMP), кој им се обрати на казино релокација прашање само во донесувањето, велејќи дека нејзината намера остана да "се формулира и имплементира политика" на менувањето на казина од Mandovi да, тој, некаде.Опозициски политичари се сега обвинувајќи владата на уште повеќе неактивноста на ова прашање сега дека изборот е преку.Во меѓувреме, Mandovi е за да се добие малку повеќе преполн сега дека судовите имаат одобрен од лансирањето на шестиот лебди казино, на MV Среќа Седум.Минатата недела, Високиот Суд на Бомбај во Гоа рече Среќа Седум е оператор, Златен Глобус Хотели Pvt Ltd, може да се започне брод откако го имаше обезбедено Капетанот на Пристаништа дека лансирањето би се придржува кон соодветни стандарди.Добиете најновите коцкање вести од Калвин Ayre црвени куче казино без депозит добредојдовте бонус.