одморалишта светот казино во њу јорк

Во Шкотска и Grosvenor Казина, наводно, се здружи со Genting Казина велика БРИТАНИЈА Ограничена со цел да се започне кампања, која се обидува да врши притисок врз локалната власт во дозволувајќи им на казина неодамна shuttered како резултат на воспоставената coronavirus пандемија да повторно да се отвори.Според извештајот од G3Newswire, Шкотска е дом на 14 казина, кои беа нареди да се затворат од 9 октомври како број на coronavirus инфекции се зголеми од и над 600% месец на месец се да се погоди 1,246 одморалишта светот казино во њу јорк. Иако овој дневен извештај сега е на околу 1260-те, извор детални дека два оператори се, сепак, надевајќи се дека нивните Чипови Се Надолу – Спаси Нашата Казина, Спаси Нашите работни Места диск ќе власт политичари во дозволувајќи им на своите места, за повторно да се отвори.Голема имот: Grosvenor Казина е одговорен за пет казина во Шкотска, вклучувајќи Глазгов е Grosvenor Казино Трговец Градот, додека Genting Казина велика БРИТАНИЈА Ограничена работи три такви својства опфаќа Genting Казино York Место, Genting Казино Глазгов и Genting Казино Фонтана Парк.Пар се, наводно, тврдејќи дека затворањето на овие места има негативно влијание врз оние кои уживаат да ги користите како заедница центар, додека исто така негативно effecting локалните добавувачи.Политички притисок: Шкотска е дом на некои 5.4 милиони луѓе, а два оператори, наводно тврди дека продолжувањето на затворање на нивните казина, исто така може да доведе до работа загуби и во голема мера влијае на пошироката економија која секоја година бенефиции за мелодија на милиони долари.Како и Чипови Се Надолу – Спаси Нашата Казина, Спаси Нашите работни Места кампања е наводно поттикнување на јавноста да испратите e-mail на Првиот Министер на Шкотска, Никола Есетра, бара тоа коцкање-пријателски места се веднаш дозволено да повторно да се отвори.Претходните напори: Grosvenor Казина е бренд на Лондон-листата Ранг Група и долго време бил критичар на казино lockdowns како начин да им помогне на Велика Британија порази coronavirus пандемија.За својот дел и Genting Казина велика БРИТАНИЈА Ограничена е подружница на гигант Азија оператор Genting Малезија Berhad и, наводно, верува дека неговата индустрија се неправедно насочени откако тврди дека има работи напорно за да се обезбеди сите негови места се во согласност со најновите социјално дистанцирање и здравствен правилник.Се смета критика: и Покрај добредојде на некои 30,000 луѓе преку своите врати до започнувањето на најновите заклучување, Genting Казина велика БРИТАНИЈА Ограничена и Grosvenor Казина, наводно, изјавил дека таму не е единствен пример на coronavirus пренос снимен во еден од нивните Шкотскиот места.Покрај тоа, пар наводно се изговара дека 87% од нивните патрони се каже дека тие се чувствуваат побезбедни во казино отколку во било која друга забава објект со минатиот месец затворање цел едноставно произволно да се движат. одморалишта светот казино во јамајка квинс.