слики на слот машина джакпот

Меѓународно-лиценцирани игри оператори во Филипини мора да се регистрираат на Бирото за Внатрешни Приходи (BIR), агенција ксинхуа.Во Приходите Меморандум Кружни 78-2018, Комесарот Цезар Dulay рече дека Филипините Префрлани Игри Оператори (POGOs), кој се грижиме за коцкари надвор од Филипини, се смета престој на странски корпорации "ангажирани во бизнисот во Филипини," и не nonresident странски корпорации слики на слот машина джакпот. "Сите Странски-базирани и Филипините-базирани Оператори, вклучувајќи ги и оние кои веќе се издаде една Лиценца Игри на среќа од [државата регулаторот] PAGCOR се бара да се регистрирате со Бирото за Внатрешни Приходи на или пред плаќање на било кој данок, поради; или пред или по поднесување на какви било применливи препораки за даночна пријава, изјава или декларација како што се бара од страна на Даночниот Код, како што е изменет, кое доаѓа порано," кружни читање, додавајќи дека операторите ќе треба да се регистрирате на Приходи Подрачната Канцеларија која има надлежност над нив.Спецификации се дадени за доставување на документи, во зависност од регистрирање лице.Документите вклучуваат Филипините Комисијата за Хартии од (ДИК) потврда за упис, градоначалникот бизнис престој, и разни BIR форми.Новиот кружен беше наменета за да се разјаснат Кружни 102-2017 од 2017, во кој се наведува дека POGOs да се оданочува од 5% од нивните приходи "во рамките на сите видови на даноци, давачки, такси или проценки од било каков вид, природа или во описот." Со оглед на тоа дека POGO шема беше замислен да привлече странски компании да инвестираат во земјава, нови услови може да доведе некои да се преиспита.Покрај тоа, извори кажано CalvinAyre.com дека Филипините Забава и Игри Корпорација (PAGCOR) е сега се бара три години на лиценцирање надоместоци да бидат платени пред се, наместо на една година напредна кога POGO дозволи се издадени од страна на агенцијата.Во 2017, 35 POGOs придонесе P3.13 милијарди долари (58.1 милиони евра) во игри приходи, која PAGCOR рече дека е подготвен да ја удвои оваа година, со повеќе фирми се доделува POGO лиценци слики на победа покер раце. PAGCOR трошоци апликација и обработка на надоместоците на $50,000 за e-казино и $40,000 за спортско обложување, а друг $200,000 и $150,000, односно, кога овие лиценци се одобрени.Добиете најновите коцкање вести од Калвин Ayre казино виртуелна аргентина март del plata.