Doubledown казино промо кодови за слободен чипови

Dana: И седи на PPA Покер Играчи Алијансата кабина па јас само ќе скокаат во право во првиот голем проблем за игри на среќа и правилникот на тоа, што е вашиот став?Гери: Па јас мислам дека...дека лицето во оваа земја не треба да се негира нивните страсти и во овој случај се зборува за 10 милиони Американци кои се негира нивната страст да се игра покер на интернет и мислам дека тоа е срамота.Јас исто така мислам дека тоа е показател на десетици други проблеми каде што владата доаѓа во меѓу едно лице и неговите или нејзините страсти без причина. Dana: ви Благодариме Гери.Гери: Благодарам.
Dana: Добро.И многу ви благодарам многу за разговор со нас.Очигледно Гери Џонсон голем поборник на игри и онлајн игри, Покер Играчи Алијансата.Каде може да се најдат повеќе информации надвор за вашиот став, за сè?Гери: Па garyjohnson2012.com Dana: Ајде да запре еден од овие таму.Гери: Таму одиме doubledown казино промо кодови за слободен чипови. Dana: Па да, кои скокови право во мојот следното прашање.Очигледно ова е за лични слободи и слободата, но мислите дека постои економска корист за нашата земја да се регулираат онлајн игри?Гери: знаеш без исклучок јас отсекогаш сум го нашол дека кога ќе се погледне во cost benefit анализа, тоа само се чини да одговараат со правење на она што е право.Значи во овој случај, cost benefit анализа на правно-сајтови во сад, тоа ќе се плаќаат даноци е добар thing најдобри шанси за слот машини.
онлајн игри прописи треба да се укине и да се направи ова на Американската индустрија за разлика од никаде на друго место најдобри шанси за победа слот машини. Гери: Да добар добар најдобри шанси за победа во рулет. Dana: Сега ми следното прашање е, ќе се ослободи од помош политики дека Обама се стави во место со цел да се намали нашата трошење.Гери: Добро знаете што јас не би...јас не би само ознака на Обама.Мислам дека двете страни ќе можат да уживаат во овој социјална држава што сме го добиле себе да јас би укинување на претседателот Обама здравствена заштита план, едноставно затоа што тоа не е прифатлива, но јас, исто така ќе го укине Републиканците полагање на рецепт за здравствена корист.Кога тие се контролирани од двата дома на конгресот и истрча до рекорд дефицити, бидејќи не можевме да си го дозволиме тоа, тогаш и ние не може да си го дозволи тоа сега.Па и двете страни ќе може да го споделуваат во каде што сме дошле духот езеро казино ја видите.