најдобри шанси за победа на слотови

Мали казина остануваат квалификувани за coronavirus олеснување преку Мал Бизнис Администрација Плата Заштита Програма (ППП), и покрај последните измени и дополнувања од НАС Финансии Оддел.Претседателот Доналд Трамп и Секретар за Финансии Стивен Mnuchin се притисне на деталите на ЈПП, кој дојде преку $2.2 трилиони Coronavirus Помош, Помош, и Економска Безбедност Акт (се ГРИЖИ Акт) потпишан во законот од страна на претседателот на 27 Март. Малите бизниси се во можност да добијат forgivable кредити до $10 милиони евра преку Мал Бизнис Администрација толку долго како најмалку 75% од парите се користи за да продолжат да плаќаат вработените.Сепак, квалификациите за состојбата беше дека компаниите не можат да се произведуваат повеќе од една третина од своите приходи од коцкање. "Јас ќе се погледне во него," Адут, се вели во одговорот за тоа зошто помали казина во Невада и на друго место, се дадени неподобни. "Тоа е одлична состојба.Тие прават голема работа, па јас ќе одам да се погледне во тоа многу силно.Јас се разбере она што тие значат." Но, во понеделник, Mnuchin е наведено, "Постојат такви нешта како мала, таверни и ресторани во кои се буквално, мали игри нешта, а ние се излегува со некои дополнителни насоки за тоа.Но јас сакам да биде јасно, тоа не е мала казина." Во ажурирани појаснување издадени денеска, министерство за Финансии Одделот за сега вели дека секој бизнис што имаа приходи од коцкање надминува 1 милион долари во 2019, и на претпријатијата кои се направени најмалку 50 проценти од својот приход од коцкање истата година, се неподобни за ЈПП пари.Во Невада, имаше 316 игри локации на крајот на 2019. На Невада Игри Одбор за Контрола вели 265 пријавени бруто игри приход од 1 милион долари или повеќе за оваа година.Секоја од оние бизниси не можат да добијат coronavirus платен список олеснување најдобри шанси за победа на слотови. "Малиот Бизнис Администрација денес објави ревидираните регулаторни насоки кои ќе се овозможи дополнителни мали бизниси кои произлегуваат приходи од правни игри да учествуваат во Исплата Заштита Програма (ППП)," рече Американскиот Игри Асоцијација Претседател Бил Милер.Додека овие промени претставуваат одреден напредок, тие спаѓаат woefully кратко на целосно решавање застарена, дискриминаторски политики што имаат, до денес, ограничени мали игри компании од пристап до критични за заем за поддршка направени достапни преку ГРИЖИ Дело," Милер додаде најдобри шанси за победа во казино.

"Како резултат на оваа половина мерка, мали игри бизниси кои се затворени за да се усогласат со владини наредби ќе продолжи да биде одбиен пристап до овој критичен спас за поддршка на своите вработени", Милер склучен.Министерство за финансии додава на неговата одлука да се бар казина на горенаведените услови "Администратор, во консултација со Секретарот, верува дека овој тест соодветно салда на долгогодишната политика причини за ограничување за кредитирање на претпријатијата пред се и значително ангажирани во игри активност" духот езеро казино базен часа. На АГА вели дека Конгресот треба да им овозможат еднаков пристап за поддршка на сите легални бизниси духот езеро казино перде турнир. "Како Конгресот се обидува да се стави дополнителни ресурси зад ЈПП, ние со нетрпение очекуваме да работиме со нив да го направи тоа јасно дека" сите сме во ова заедно " со одбивањето на ОЦЕНУВАЊЕ е опасно видите дека игри вработените не заслужуваат помош во текот на оваа невидена криза." духот езеро казино перде првенство.