духот езеро ајова перде слот

Ирски владини министри имаше огромен нераскинливо насмевки на нивните лица вчера.Таа немаше ништо да се направи со најавата дека Thierry Henry беше да се даде својата Светското Првенство бонус на Ирски мака фонд благодарение на leprechaun напад, или дека имало извештаи на едно пивце на Гинисовата за секој countryman.Ниту една од тие.Тоа беше поради тоа што на долгоочекуваниот извештај во коцкање индустрија беше објавен.Под наслов "Опции за Регулирање на Коцкање" на консултации хартија е широко championed, особено од страна на Министер за Правда, Dermot Ahern.Денес доаѓа неизбежна backlash од момците кој не знаеше ништо за тоа.Министри од другите партии имаат доби правец на нивните championing и особено има имал да каже на прашања.Трудот портпаролот на правдата, Туп Rabitte, мислење дека извештајот е "шунка-fisted извештај без насока на заклучоци, за сектор кој е чека регулатива за многу долго време." Тој, исто така, го нападна Г-дин Ahern на точка тој го направи за крос-партија за дискусија на ова прашање не се добива надвор од земјата духот езеро ајова перде слот. "Труд никогаш не бил поканет да се приклучи на сите лица комитет на оваа тема," Г-дин Rabbitte изјави Ирскиот Тајмс.Сето тоа доаѓа откако ќе ти каже за пофините поенти на извештајот во однос на онлајн коцкање во кои фирмите сакаат да работат, ќе треба Ирски лиценца да се земе облози од Ирски клиенти, тие не се случува да се оди на сите француски и на нас, и дека тие можат да се разгледа ISP блокирање.Што се однесува до Г-дин Rabitte оди – тоа не изгледа како Шунка ќе менито овој Божиќ духот езеро казино приказ мени. Ahern можеби ќе сакате да се инвестира во некои зајакот за семејството коритото на 25.Добиете најновите коцкање вести од Калвин Ayre духот езеро казино денот на благодарноста бафет.