најблиската казино во париз тексас

Формирањето на IAAP е поттикнување на развојот за кои мислиме дека може да помогне да се играат важна улога во забрзување на усвојувањето на нови иновативни решенија во казино пазар,", рече Стив Sutherland, претседател и главен извршен директор на Konami Игри, во изјава вклучени во ослободувањето.e додаде: "На широк спектар на теми на IAAP panellists се истражуваат се во насока на разбирање на тоа како нови игри на среќа концепти може да се донесе на пазарот со побрзо темпо, како и тоа како најдобро да се воведе овие решенија на начин на кој е пристапен, ангажирање и пријатно за играчи." Konami Игри учество и спонзорство на IAAP понатаму ја потврдува важноста и потребата за оваа индустрија критичко проучување," рече Џон Connelly, глобалната главен извршен директор на Interblock, исто така цитирани во порака. најблиската казино во париз тексас.