Sac Dos De патување на рулет

ctober е вкупната продажба на копното на Кина службен лотарија систем беа CNY27.55 милијарди долари (US$3.92 милијарди долари), надолу 34.8 проценти од година на година според официјалните податоци од Министерството за Финансии.Тоа беше деветти последователен месец од годината-на-годишниот пад во продажбата на лотарија.elfare лотарија за продажба на билети падна 33.0% на CNY12.68 милијарди долари.Вредноста на спорт лотарија билет бизнис собираа од 36.2 проценти, на CNY14.87 милијарди долари, во споредба со една година претходно.mong на 31 провинции и општини на Кина овластен да ја продаде лотарија билети, само Тибет, снимени година на година се зголемува во октомври.Според министерството за податоци, само Sichuan провинција во југозападниот Кина објави година-на-годишниот пораст на продажбата во првите десет месеци од 2019, aggregating да CNY15.40 милијарди долари, од страна на 6.26 проценти.uangdong остана Кина е најголем за еден провинција пазарот за службен лотарија производи во првите 10 месеци од 2019, и покрај 19.8 проценти од година-over-година пад во продажбата.Нејзините резултати за период беше CNY32.15 милијарди долари. sac dos de патување на рулет.